דקר בגריל עם סלסה אבטיח
זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. אם יש לכם אבטיח, שמן זית, פלפל חלפיניו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: פילה דקר בגריל עם סלסה קריאולית, הליבוט בגריל עם סלסה אבטיח, ו עוף בגריל במרינדה עם סלסה אבטיח.
הוראות
מחממים גריל לחום 350 עד 400 (בינוני-גבוה).
מפזרים דקר עם פלפל ו 1/2 כפית. מלח.
דג גריל, מכוסה במכסה גריל, 3 עד 4 דקות בכל צד או רק עד דגים מתחילים להתקלף כאשר דקר עם קצה של סכין חדה והוא אטום במרכז.
שלב אבטיח קצוץ, הבא 5 מרכיבים, הנותרים 1/2 כפית. מלח ו-1 כף. שמן זית.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו