דקר לימון עם רוטב שמיר עגבניות
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? דקר לימון עם רוטב שמיר עגבניות יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 279 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. הכנת המנה לוקחת כ 23 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, שמן זית, קליפת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו דקר עם רוטב עגבניות זית (5 Ww Pts), דקר צרוב במחבת עם רוטב עגבניות קלוי, ו לוקוס אפוי עם רוטב עגבניות עבה (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף פילה במים קרים; להתייבש עם מגבות נייר.
מפזרים קמח באופן שווה על פני דגים; לנער את כל עודף.
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה; מוסיפים שמן.
הוסף דגים; לבשל 4 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
הסר דגים; להפריש ולשמור חם.
מוסיפים יין למחבת, מגרדים מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מוסיפים בצל ושמיר; מבשלים 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות, או עד הנוזל מצטמצם כ 1/3 כוס.
מוסיפים עגבניות, קליפת לימון ומיץ לימון; מבשלים 1 דקה או עד עבה מעט.
הסר מחבת מחום; להוסיף חמאה ומלח, ערבוב עד החמאה נמסה. רוטב כפית על דגים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.