קושיבינוני
מוכן ב23 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

דקר לימון עם רוטב שמיר עגבניות

דקר לימון עם רוטב שמיר עגבניות
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? דקר לימון עם רוטב שמיר עגבניות יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 279 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. הכנת המנה לוקחת כ 23 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, שמן זית, קליפת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו דקר עם רוטב עגבניות זית (5 Ww Pts), דקר צרוב במחבת עם רוטב עגבניות קלוי, ו לוקוס אפוי עם רוטב עגבניות עבה (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף פילה במים קרים; להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
2
מפזרים קמח באופן שווה על פני דגים; לנער את כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
3
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה; מוסיפים שמן.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הוסף דגים; לבשל 4 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
הסר דגים; להפריש ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
מוסיפים יין למחבת, מגרדים מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים בצל ושמיר; מבשלים 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות, או עד הנוזל מצטמצם כ 1/3 כוס.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
8
מוסיפים עגבניות, קליפת לימון ומיץ לימון; מבשלים 1 דקה או עד עבה מעט.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
9
הסר מחבת מחום; להוסיף חמאה ומלח, ערבוב עד החמאה נמסה. רוטב כפית על דגים.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.