תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל דקר עם סלט מלפפון רוטב חרדל סויה. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 459 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. אם יש לכם מלח ופלפל, סאקה, מלפפון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו דקר עם סלט מלפפון ורוטב סויה חרדל, מקרל מעושן, מלפפון וסלט תפוחי אדמה עם רוטב חרדל, ו רוטב סויה-שומשום (מתכונים דומים).
הוראות
1
בבלנדר, מחית את רוטב הסויה עם חומץ אורז, מירין, סאקה, חרדל ושליש מהשום. עם המכונה על, לאט לשפוך 6 כפות של שמן צמחי להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
צלי חזיר שלם, קצוץ
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
רוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
באמצעות מנדולינה, דק לחתוך חצי המלפפון לאורכו. דק julienne את המלפפון שנותר חצי, כמו גם את הגזר ואת דייקון. בקערה בינונית, לזרוק את הירקות julienned יחד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ענפי שמיר שנקטפו
גב שומן חזיר
צנון דייקון
ציוד שתשתמש בו
מנדולינה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
במחבת גדולה, מחממים את 3 כפות הנותרים של שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את שאלוט פרוס ואת השום הנותר ומבשלים על חום מתון עד חום זהוב, על 3 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר את שאלוט ושום לצלחת נייר towellined לנקז.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
5
מתבלים את פילה הדקר במלח ופלפל ומוסיפים אותם למחבת. מבשלים מעל חום גבוה בינוני עד השחמה על הקרקעית, על 4 דקות. הפעל ומבשל על חום מתון עד רק לבן לאורך, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פילה דקר
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
כף 1 כף של רוטב סויה חרדל במרכז כל צלחת. מקפלים את פרוסות מלפפון ולסדר אותם על ההלבשה. הגדר את פילה דקר על המלפפונים, הצדדים משחימים למעלה, העליון עם ירקות julienned.
מרכיבים שתצטרך
פילה דקר
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ענפי שמיר שנקטפו
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
7
טפטוף עם ההלבשה הנותרת.
8
מקשטים עם שום מטוגן ושאלו, רצועות צ ' ילה, זרעי שומשום קלויים, עלי כוסברה ועירית ומגישים מיד.
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Menage פינו גריג ' יו Limelight טרואה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 11 דולר לבקבוק.