דקר עם סלט מלפפון ורוטב סויה חרדל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל דקר עם סלט מלפפון רוטב חרדל סויה. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 459 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. אם יש לכם מלח ופלפל, סאקה, מלפפון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו דקר עם סלט מלפפון ורוטב סויה חרדל, מקרל מעושן, מלפפון וסלט תפוחי אדמה עם רוטב חרדל, ו רוטב סויה-שומשום (מתכונים דומים).
הוראות
בבלנדר, מחית את רוטב הסויה עם חומץ אורז, מירין, סאקה, חרדל ושליש מהשום. עם המכונה על, לאט לשפוך 6 כפות של שמן צמחי להתמזג עד חלקה.
באמצעות מנדולינה, דק לחתוך חצי המלפפון לאורכו. דק julienne את המלפפון שנותר חצי, כמו גם את הגזר ואת דייקון. בקערה בינונית, לזרוק את הירקות julienned יחד.
במחבת גדולה, מחממים את 3 כפות הנותרים של שמן צמחי.
מוסיפים את שאלוט פרוס ואת השום הנותר ומבשלים על חום מתון עד חום זהוב, על 3 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר את שאלוט ושום לצלחת נייר towellined לנקז.
מתבלים את פילה הדקר במלח ופלפל ומוסיפים אותם למחבת. מבשלים מעל חום גבוה בינוני עד השחמה על הקרקעית, על 4 דקות. הפעל ומבשל על חום מתון עד רק לבן לאורך, על 2 דקות יותר.
כף 1 כף של רוטב סויה חרדל במרכז כל צלחת. מקפלים את פרוסות מלפפון ולסדר אותם על ההלבשה. הגדר את פילה דקר על המלפפונים, הצדדים משחימים למעלה, העליון עם ירקות julienned.
מקשטים עם שום מטוגן ושאלו, רצועות צ ' ילה, זרעי שומשום קלויים, עלי כוסברה ועירית ומגישים מיד.