דקר עם רוטב שמנת לימון-בזיליקום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל דקר עם רוטב שמנת לימון בזיליקום. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 340 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם דקר, יין, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. נסו צלעות חזיר עם רוטב בזיליקום לימון, לימון-בזיליקום ריקוטה ממולאים פגזים ברוטב שמנת שמפניה, ו דקר עם עגבניות ובזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
הגדר שליטה בתנור לצלות. תרסיס גיליון עוגיות עם ספריי בישול.
מניחים פילה דגים על גיליון עוגיות.
מפזרים את שני הצדדים של פילה באופן שווה עם מלח 1 כפית של פלפל.
לצלות על 10 עד 15 דקות עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
בינתיים, במחבת גדולה, להמיס חמאה על אש נמוכה.
להוסיף שום הנותרים 1/2 כפית פלפל. מבשלים ומערבבים עד השום הוא ריחני.
מוסיפים יין; חום לרתיחה מעל חום בינוני-נמוך. מרתיחים עד שהרוטב מצטמצם בחצי. מוסיפים שמנת ובזיליקום. מבשלים עד מעובה.
כדי לשרת, למקם דקר צלוי על צלחות בודדות. למעלה עם רוטב שמנת.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Scarpetta פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![Scarpetta פינו Grigio]()
Scarpetta פינו Grigio
צבע קש בהיר עם רק רמז של סלמון. ניחוחות של פירות אבן ומלון. מראה את יכולתו של פינו גריג ' יו להיות קל על רגליו אבל מורכב. מלון ופירות אבן עם מינרלים וגוף בינוני. לפינו גריג ' יו יש טווח נהדר. נפלא בכוחות עצמו כאפריטיבו, עם דגים צלויים אור כמו סשימי, קרודו pesce או סביצ ' ה.