דקר עם תירס קלוי ופלפלים
דקר עם תירס קלוי ופלפלים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 353 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לכו לחנות ותביאו פלפל טרי, פלפל חריף, פילה דקר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: טאקו תירס רך עם בטטות קלויות, פלפלים Poblano, ותירס, דקר עם פלפל מתוק, ו סביצ'ה בס חריף וחריף עם פלפלים קלויים, עוגות מאסה בגריל, תירס קלוי ומרינדה הדרים.
הוראות
במחבת צלייה גדולה, לשלב את הפלפלים האדומים והירוקים, התירס, 1 כף השמן, ו 1/4 כפית כל אחד מלח, פלפל, ותימין. צולים בתנור עד שהתירס והפלפלים מתחילים לחום, כ -12 דקות, ערבוב פעמיים.
לשפשף את השמן כף הנותרים על שני הצדדים של הדג.
מפזרים את הדגים עם הנותרים 1/4 כפית כל מלח, פלפל, טימין.
הסר את מחבת הקלייה מהתנור ודחוף את תערובת התירס והפלפל לצדדים של המחבת.
שים את הדגים במרכז המחבת, בצד העור למטה, ומבשלים עד שזה עתה נעשה, על 15 דקות פילה בעובי 1 אינץ'.
מגישים את הדג עם התירס והפלפלים.
חלופות דגים: דגים מוצקים אחרים לצלות כאן כוללים tilefish, בס ים, בקלה. אם הפילה הם עור, מעיל אותם עם קצת שמן לפני הוספת המחבת.
מבחן במטבח עצה: אם באמצעות גרעיני תירס קפוא, לתת להם להפשיר אם אתה יכול; זה לוקח רק כמה דקות. תמדוד את התירס דבר ראשון והוא יופשר עד שתהיה מוכן לזה. לטף את התירס יבש עם מגבת נייר לאחר הפשרה כך לחות עודפת לא תקבל בדרך במהלך הבישול ולהפוך בראונינג בלתי אפשרי.
המלצת יין: כל מספר של יינות לבנים בהירים ילך יפה עם זה. נסו שרדונה מצרפת, כגון כפרי מקון או אחד מרשת שרדונה החדשה יותר מאזור פיי ד ' אוץ '(Pays d ' Oc).
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.