דקר צרוב במחבת עם רוטב עגבניות קלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל דקר צרוב במחבת עם רוטב עגבניות קלוי. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 36 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 286 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם עלי בזיליקום, פלפל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית מתכונים דומים: סטייק טונה צרוב במחבת עם רוטב תרד עגבניות, מחבת צרוב עוף ברוטב עגבניות צלוי, ו דקר עם רוטב עגבניות זית (5 Ww Pts).
הוראות
מסדרים רצועות פלפל ופרוסות עגבניות בשכבה אחת על מחבת ג ' לי רול מצופה בתרסיס בישול; טפטוף עם 1 כף שמן.
מפזרים 1/4 כפית מלח ותיבול איטלקי; מערבבים למעיל.
אופים ב 350 במשך 40 דקות או עד הקצוות משחימים קלות.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-40
העברת תערובת עגבניות למעבד מזון.
מוסיפים 1/4 כפית מלח, חומץ, פלפל שחור ועלי בזיליקום; תהליך עד חלקה. כפית תערובת עגבניות לתוך קערה. כסה וחמם.
חום שנותר 1 כף שמן במחבת גדולה אטום מעל חום בינוני גבוה.
מערבבים קמח וקמח תירס בצלחת רדודה.
מפזרים דגים עם 1/4 כפית מלח; לדלות בתערובת קמח.
מוסיפים דגים למחבת; מבשלים 3 דקות. הפוך דגים מעל; אופים ב 400 במשך 8 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מגישים דגים עם רוטב עגבניות; מקשטים עם בזיליקום טרי קצוץ,אם תרצה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה]()
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו