דרום מערב שרימפס ופסטה
שרימפס ופסטה דרום-מערב עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. צופה הדמות שלך? למתכון הטבעוני הזה יש 277 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם יש לכם פטרוזיליה, עגבניות ארוזות בשמן, עלי בזיליקום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 78%. נסו סלט פסטה שרימפס ותירס בדרום מערב, טאקו שרימפס דרום מערב, ו טאקו שרימפס דרום מערב (מתכונים דומים).
הוראות
עגבניות רומא ליבה וקוצצים גס. הכניסו 2/3 מהעגבניות הקצוצות למעבד מזון או לבלנדר.
להוסיף עגבניות מיובשות, צ ' ילי, ובזיליקום; להסתחרר עד שפתה גס.
במחבת בגודל 10 עד 12 אינץ ' על אש בינונית-גבוהה, מערבבים שמן, שאלוט ושום עד שאלוט רפוי, כ -2 דקות.
מוסיפים את העגבניות הקצוצות הנותרות, תערובת העגבניות, ושרי. מבשלים רוטב על אש נמוכה, תוך ערבוב מדי פעם, כדי למזג טעמים, 15 עד 20 דקות.
מוסיפים מעט מים אם התערובת מתחילה להיצמד.
בינתיים מבשלים פסטה בכ -3 ליטרים מים רותחים עד שבקושי רכים לנגיסה, 8 עד 10 דקות.
מסננים ומכניסים לקערת הגשה רחבה.
בזמן שהפסטה מתבשלת, מוסיפים שרימפס לרוטב עגבניות ומערבבים לעיתים קרובות עד שהשרימפס אטום אך נראה לח במרכז (חתוך לבדיקה), 3 עד 5 דקות.
מערבבים רוטב עם פסטה; מפזרים פטרוזיליה.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.