קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות17
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ה-Double-Double של In-N-Out, בסגנון חיות

ה-Double-Double של In-N-Out, בסגנון חיות
In-N-Out של כפול-כפול, סגנון בעלי חיים הוא חלב חינם מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 240 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-44013 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם גבינה אמריקאית חתוכה מעדנייה, קטשופ, לחמניות המבורגר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Double Animal Style In-N-Out Copy Cat Burger, פעמיים בייקון גבינה קיש, ו מאפינס שוקולד כפול בסגנון מאפייה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקום פיר מזון, להב, ו 1/4 אינץ למות של מטחנת בשר במקפיא עד מקורר היטב. בינתיים, מניחים חתיכות בשר על גיליון אפייה מעוטר, משאיר מקום בין כל חתיכה ומקום במקפיא במשך 10 דקות עד הבשר הוא מוצק.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
(להסיר כל פית)(להסיר כל פית)
2
מערבבים בשר בקערה גדולה וזורקים לשלב. טוחנים בשר ומקררים מיד עד מוכן לשימוש. לטפל בעדינות ככל האפשר. המשך עם שלב שלוש בהמשך.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מניחים קערה להב של מעבד מזון במקפיא עד מקורר היטב. בינתיים, מניחים חתיכות בשר על גיליון אפייה מעוטר, משאיר מקום בין כל חתיכה, ומניחים במקפיא במשך 10 דקות עד הבשר הוא מוצק, אבל לא קפוא.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מערבבים בשר בקערה גדולה וזורקים לשלב. עבודה בשתי קבוצות, מניחים קוביות בשר במעבד מזון ודופק עד לטחון בינוני בסדר מושגת, על 8 עד 10 פולסים שנייה אחת, גירוד קערת המעבד לפי הצורך. מקררים בשר טחון מיד עד מוכן לשימוש. לטפל בעדינות ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
חום 1 כפית שמן במחבת שאינה מקל 10 אינץ ' על חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים בצל ו 1/2 כפית מלח למחבת. להפחית את החום נמוך בינוני, ומבשלים, משליך ומערבבים מדי פעם עד בצל משחימים היטב, על 15 דקות. לאחר בצל להתחיל לרחוש בכבדות ולהופיע יבש, להוסיף 1 כף מים למחבת ומערבבים. המשך לבשל עד שהמים מתאדים ובצל מתחיל לרחוש שוב. חזור על התהליך, הוספת 1 כף מים עם כל איטרציה עד בצל הם רכים ומלאים חום כהה, על 3 פעמים בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מעבירים לקערה קטנה ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מערבבים מיונז, קטשופ, תבלין, סוכר וחומץ בקערה קטנה. מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מניחים לחמניות סגורות בתנור שחומם מראש במשך 2 דקות עד מעט כהה ושופע.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
חום 1/2 כפית שמן ב 12 אינץ ' לא מקל מחבת או מחבת על חום בינוני גבוה עד מנצנץ. לפתוח לחמניות ולהוסיף פנים כלפי מטה למחבת. טוסט עד חום כהה בקצוות, על 1 דקה בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
צור בשר בקר טחון לארבעה קציצות 2-אונקיה, באמצעות ידיים לחות כדי ללחוץ כל אחד לקציצה על 3/16ths של אינץ 'עבה ו 4 אינץ' רחב. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
5
מוסיפים 1/2 כפית שמן למחבת, מערבולת למעיל, ומחממים על חום בינוני-גבוה עד לעישון קל.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים קציצות המבורגר ומבשלים מבלי לזוז עד משחימים היטב וקשוח בצד הראשון, על 2 1/2 דקות. בזמן שהם מבשלים, מורחים 1 כף חרדל על צד גלם של כל קציצה עם כפית. בינתיים, מעל כל לחמניה התחתונה עם חצי ממרח, 4 פרוסות חמוצים, 1 פרוסת עגבניות, וחסה. הפוך קציצות עם מרית דקה כך בצד חרדל הוא למטה ולהמשיך לבשל במשך 1 דקה. מעל כל קציצה עם פרוסת גבינה. מחלקים את תערובת הבצל באופן שווה בין שתי קציצות.
מרכיבים שתצטרך
קערות מלאות בחרדלקערות מלאות בחרדל
צ'דר חריף, חתוך לקוביותצ'דר חריף, חתוך לקוביות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
מניחים את שתי הקציצות האחרות ישירות על גבי הבצלים, דחוקה אותם בין הבשר.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
8
תעביר את פטי סטאקס ללחמנייה התחתונה. למעלה עם לחמניה העליון, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)