ה-Double-Double של In-N-Out, בסגנון חיות
In-N-Out של כפול-כפול, סגנון בעלי חיים הוא חלב חינם מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 240 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-44013 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם גבינה אמריקאית חתוכה מעדנייה, קטשופ, לחמניות המבורגר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Double Animal Style In-N-Out Copy Cat Burger, פעמיים בייקון גבינה קיש, ו מאפינס שוקולד כפול בסגנון מאפייה (מתכונים דומים).
הוראות
מקום פיר מזון, להב, ו 1/4 אינץ למות של מטחנת בשר במקפיא עד מקורר היטב. בינתיים, מניחים חתיכות בשר על גיליון אפייה מעוטר, משאיר מקום בין כל חתיכה ומקום במקפיא במשך 10 דקות עד הבשר הוא מוצק.
מערבבים בשר בקערה גדולה וזורקים לשלב. טוחנים בשר ומקררים מיד עד מוכן לשימוש. לטפל בעדינות ככל האפשר. המשך עם שלב שלוש בהמשך.
מניחים קערה להב של מעבד מזון במקפיא עד מקורר היטב. בינתיים, מניחים חתיכות בשר על גיליון אפייה מעוטר, משאיר מקום בין כל חתיכה, ומניחים במקפיא במשך 10 דקות עד הבשר הוא מוצק, אבל לא קפוא.
מערבבים בשר בקערה גדולה וזורקים לשלב. עבודה בשתי קבוצות, מניחים קוביות בשר במעבד מזון ודופק עד לטחון בינוני בסדר מושגת, על 8 עד 10 פולסים שנייה אחת, גירוד קערת המעבד לפי הצורך. מקררים בשר טחון מיד עד מוכן לשימוש. לטפל בעדינות ככל האפשר.
חום 1 כפית שמן במחבת שאינה מקל 10 אינץ ' על חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים בצל ו 1/2 כפית מלח למחבת. להפחית את החום נמוך בינוני, ומבשלים, משליך ומערבבים מדי פעם עד בצל משחימים היטב, על 15 דקות. לאחר בצל להתחיל לרחוש בכבדות ולהופיע יבש, להוסיף 1 כף מים למחבת ומערבבים. המשך לבשל עד שהמים מתאדים ובצל מתחיל לרחוש שוב. חזור על התהליך, הוספת 1 כף מים עם כל איטרציה עד בצל הם רכים ומלאים חום כהה, על 3 פעמים בסך הכל.
מעבירים לקערה קטנה ומניחים בצד.
מערבבים מיונז, קטשופ, תבלין, סוכר וחומץ בקערה קטנה. מערבבים לשלב.
מניחים לחמניות סגורות בתנור שחומם מראש במשך 2 דקות עד מעט כהה ושופע.
חום 1/2 כפית שמן ב 12 אינץ ' לא מקל מחבת או מחבת על חום בינוני גבוה עד מנצנץ. לפתוח לחמניות ולהוסיף פנים כלפי מטה למחבת. טוסט עד חום כהה בקצוות, על 1 דקה בסך הכל.
צור בשר בקר טחון לארבעה קציצות 2-אונקיה, באמצעות ידיים לחות כדי ללחוץ כל אחד לקציצה על 3/16ths של אינץ 'עבה ו 4 אינץ' רחב. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מוסיפים 1/2 כפית שמן למחבת, מערבולת למעיל, ומחממים על חום בינוני-גבוה עד לעישון קל.
מוסיפים קציצות המבורגר ומבשלים מבלי לזוז עד משחימים היטב וקשוח בצד הראשון, על 2 1/2 דקות. בזמן שהם מבשלים, מורחים 1 כף חרדל על צד גלם של כל קציצה עם כפית. בינתיים, מעל כל לחמניה התחתונה עם חצי ממרח, 4 פרוסות חמוצים, 1 פרוסת עגבניות, וחסה. הפוך קציצות עם מרית דקה כך בצד חרדל הוא למטה ולהמשיך לבשל במשך 1 דקה. מעל כל קציצה עם פרוסת גבינה. מחלקים את תערובת הבצל באופן שווה בין שתי קציצות.
מניחים את שתי הקציצות האחרות ישירות על גבי הבצלים, דחוקה אותם בין הבשר.
תעביר את פטי סטאקס ללחמנייה התחתונה. למעלה עם לחמניה העליון, ומגישים מיד.