קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות17
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ה-Double-Double של In-N-Out, בסגנון חיות

ה-Double-Double של In-N-Out, בסגנון חיות
In-N-Out של כפול-כפול, סגנון בעלי חיים הוא חלב חינם מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 240 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-44013 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם גבינה אמריקאית חתוכה מעדנייה, קטשופ, לחמניות המבורגר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Double Animal Style In-N-Out Copy Cat Burger, פעמיים בייקון גבינה קיש, ו מאפינס שוקולד כפול בסגנון מאפייה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקום פיר מזון, להב, ו 1/4 אינץ למות של מטחנת בשר במקפיא עד מקורר היטב. בינתיים, מניחים חתיכות בשר על גיליון אפייה מעוטר, משאיר מקום בין כל חתיכה ומקום במקפיא במשך 10 דקות עד הבשר הוא מוצק.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
(להסיר כל פית)(להסיר כל פית)
2
מערבבים בשר בקערה גדולה וזורקים לשלב. טוחנים בשר ומקררים מיד עד מוכן לשימוש. לטפל בעדינות ככל האפשר. המשך עם שלב שלוש בהמשך.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מניחים קערה להב של מעבד מזון במקפיא עד מקורר היטב. בינתיים, מניחים חתיכות בשר על גיליון אפייה מעוטר, משאיר מקום בין כל חתיכה, ומניחים במקפיא במשך 10 דקות עד הבשר הוא מוצק, אבל לא קפוא.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מערבבים בשר בקערה גדולה וזורקים לשלב. עבודה בשתי קבוצות, מניחים קוביות בשר במעבד מזון ודופק עד לטחון בינוני בסדר מושגת, על 8 עד 10 פולסים שנייה אחת, גירוד קערת המעבד לפי הצורך. מקררים בשר טחון מיד עד מוכן לשימוש. לטפל בעדינות ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
חום 1 כפית שמן במחבת שאינה מקל 10 אינץ ' על חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים בצל ו 1/2 כפית מלח למחבת. להפחית את החום נמוך בינוני, ומבשלים, משליך ומערבבים מדי פעם עד בצל משחימים היטב, על 15 דקות. לאחר בצל להתחיל לרחוש בכבדות ולהופיע יבש, להוסיף 1 כף מים למחבת ומערבבים. המשך לבשל עד שהמים מתאדים ובצל מתחיל לרחוש שוב. חזור על התהליך, הוספת 1 כף מים עם כל איטרציה עד בצל הם רכים ומלאים חום כהה, על 3 פעמים בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מעבירים לקערה קטנה ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מערבבים מיונז, קטשופ, תבלין, סוכר וחומץ בקערה קטנה. מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים לחמניות סגורות בתנור שחומם מראש במשך 2 דקות עד מעט כהה ושופע.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
חום 1/2 כפית שמן ב 12 אינץ ' לא מקל מחבת או מחבת על חום בינוני גבוה עד מנצנץ. לפתוח לחמניות ולהוסיף פנים כלפי מטה למחבת. טוסט עד חום כהה בקצוות, על 1 דקה בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
צור בשר בקר טחון לארבעה קציצות 2-אונקיה, באמצעות ידיים לחות כדי ללחוץ כל אחד לקציצה על 3/16ths של אינץ 'עבה ו 4 אינץ' רחב. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
5
מוסיפים 1/2 כפית שמן למחבת, מערבולת למעיל, ומחממים על חום בינוני-גבוה עד לעישון קל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים קציצות המבורגר ומבשלים מבלי לזוז עד משחימים היטב וקשוח בצד הראשון, על 2 1/2 דקות. בזמן שהם מבשלים, מורחים 1 כף חרדל על צד גלם של כל קציצה עם כפית. בינתיים, מעל כל לחמניה התחתונה עם חצי ממרח, 4 פרוסות חמוצים, 1 פרוסת עגבניות, וחסה. הפוך קציצות עם מרית דקה כך בצד חרדל הוא למטה ולהמשיך לבשל במשך 1 דקה. מעל כל קציצה עם פרוסת גבינה. מחלקים את תערובת הבצל באופן שווה בין שתי קציצות.
מרכיבים שתצטרך
קערות מלאות בחרדלקערות מלאות בחרדל
פלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץפלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
מניחים את שתי הקציצות האחרות ישירות על גבי הבצלים, דחוקה אותם בין הבשר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
8
תעביר את פטי סטאקס ללחמנייה התחתונה. למעלה עם לחמניה העליון, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי