האדוק מוקרם
זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בסביבה 45 דקות. . וזה די טוב. נסו האדוק מעושן מוקרם, האדוק מעושן וארטישוק ירושלמי, ו Haddock מעושן עם celeriac & תרד gratin (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). חמאה קלה צלחת אפייה בינונית או גדולה.
יש לשטוף פילה יבש. מתבלים עם 1 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל.
במחבת או במחבת, להמס חמאה על חום בינוני.
מטגנים בצל בחמאה עד להזהבה. מערבבים בקמח עד משולב לחלוטין. מערבבים חרדל, 1/2 כפית מלח, קרמים קלים וכבדים. מבשלים עד מעובה, ערבוב כל הזמן.
הסר מחום ומערבבים גבינות.
יוצקים רוטב על דגים ומפזרים פפריקה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות, עד חום תוסס.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
האדוק עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![Maysara Arsheen פינו גריס]()
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.