קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

האדוק מעושן kedgeree

האדוק מעושן kedgeree
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית פסקטריאנית? האדוק מעושן kedgeree יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 476 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 1 אוהדים. זה הוא יקר למדי. מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. אם יש לך ביצים, עלי דפנה, כורכום, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו האדוק מעושן שמנת & זעפרן kedgeree, Kedgeree (אורז בקארי בריטי עם חמור ים מעושן), ו האדוק מעושן Kedgeree, ביצי שליו ומיונז קארי (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים חמאה 50 גרם בסיר גדול (על פני 20 ס " מ), מוסיפים 1 בצל בינוני קצוץ דק ומבשלים בעדינות על חום בינוני במשך 5 דקות, עד מרכך אבל לא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מערבבים ב 3 תרמילי הל פיצול, כורכום כפית, מקל קינמון קטן 1 ו 2 עלי מפרץ, ואז לבשל במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
תרמילי הלתרמילי הל
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
כורכוםכורכום
3
טיפ באורז basmati 450 גרם ומערבבים עד שהוא מצופה היטב בחמאה המתובלת.
מרכיבים שתצטרך
אורז בסמטיאורז בסמטי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4
יוצקים 1 ליטר עוף או מלאי דגים, מוסיפים כפית מלח ומביאים לרתיחה, מערבבים פעם אחת כדי לשחרר כל אורז מתחתית המחבת. מכסים עם מכסה הדוק, להפחית את החום לנמוך ולהשאיר לבשל בעדינות רבה במשך 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלאי דגיםמלאי דגים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
בינתיים, להביא קצת מים לרתיחה במחבת רדודה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הוסף 750g un צבוע פילה האדוק מעושן ומבשל במשך 4 דקות, עד הדג הוא רק מבושל. הרם אותו על צלחת ולהשאיר עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
האדוק מעושןהאדוק מעושן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
7
רתיחה קשה 3 ביצים במשך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
פתית את הדגים, השלכת כל עור ועצמות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
9
מסננים את הביצים, להתקרר מעט, ואז לקלף ולקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
לחשוף את האורז ולהסיר את עלי המפרץ, מקל קינמון תרמילי הל אם אתה רוצה. מזלג בעדינות בדגים והביצים הקצוצות, לכסות שוב ולחזור לחום במשך 2-3 דקות, או עד הדג התחמם דרך.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
תרמילי הלתרמילי הל
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
11
מערבבים בעדינות כמעט את כל 3 כפות פטרוזיליה טרייה קצוצה, ומתבלים עם מעט מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פטרוזיליה טרייהפטרוזיליה טרייה
12
מגישים מפוזרים עם הפטרוזיליה הנותרים מעוטר לימון 1, לחתוך טריזים.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
קליפות מלימוןקליפות מלימון

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות להאדוק. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.