קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות41
מגזין

האדוק עם רוטב גבינה

האדוק עם רוטב גבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל האדוק עם רוטב גבינה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 57 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 635 קלוריות. גשו לסופר וקנו מיץ צדפות בבקבוק, אגוז מוסקט, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו האדוק & גבינה מותכת תרד, מחבת מטוגן האדוק עם רוטב עשבי לימון, ו האדוק מוקפץ עם רוטב שאלוט-כתום (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא את האדוק, חלב, ומיץ צדפות לרתיחה במחבת על חום בינוני. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים במשך 68 דקות, או עד הדג הוא אטום.
מרכיבים שתצטרך
מיץ צדפותמיץ צדפות
האדוק.האדוק.
דגיםדגים
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
בינתיים, לשים את התרד בסיר בינוני. מכסים ומבשלים על אש בינונית נמוכה במשך 3 דקות, או עד נבול. מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
מוסקטמוסקט
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מורחים את התרד בצלחת רדוד וחמאה. מסדרים את הדגים על התרד, משאירים את נוזל הבישול במחבת. מכסים בנייר אלומיניום כדי לחמם את הדגים.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
מורחיםמורחים
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
4
ממיסים את החמאה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
5
לטאטא בקמח ולתת בועה במשך 1 דקה ללא בראונינג.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
לטאטא את הנוזל הלא חוקי ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני, לטאטא לעתים קרובות. מערבבים את הצ ' דר עד שנמסו, ואז מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
יוצקים את הרוטב על דגים ותרד.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
רוטברוטב
דגיםדגים
8
מערבבים את פירורי הלחם, פרמזן ופטרוזיליה יחד ומפזרים על הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
פרמזןפרמזן
פטרוזיליהפטרוזיליה
רוטברוטב
9
מיקום מתלה broiler על 6in (15cm) מהחום ולחמם מראש את broiler. לצלות על 2 דקות, או עד ציפוי זהוב חום.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
10
מגישים באופן מיידי.
1
סלמון מעושן Mornay: המנה יכולה להתבצע באמצעות סלמון מעושן חם במקום, אבל העונה בזהירות כמו הדג כבר מלוח.
מרכיבים שתצטרך
סלמון מעושןסלמון מעושן
דגיםדגים
2
מאמר var
3
Type_27_data = {};
4
מאמר
5
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

האדוק ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Chehalem 3 ויניארד פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
Chehalem 3 כרם פינו גרי
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.