האדוק שלוק בג'ינג'ר
האדוק שלוק בג'ינג'ר דורש בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 120 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 873 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמן קנולה, מלאי דגים, ג'ינג'ר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. עם כפית ציון 67% המנה הזאת טובה. נסו האדוק שלוק עם תבלין תירס, עוף ג'ינג'ר עלומה, ו ג'ינג'ר סויה עלומה בקלה שחור (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, על חום בינוני, להוסיף את השמן.
מוסיף את השום וחצי של הג ' ינג ' ר. לאחר 30 שניות, מוסיפים את המניה, רוטב סויה ויין.מביאים לרתיחה ומבשלים עד הנוזל מצטמצם בחצי, כ 5-10 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מניחים את הפילה בנוזל, ולצוד עד הפילה מבושלים דרך, כ 6-10 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
האדוק ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספסוף פינו גרי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.