מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך אורז בסמטי, מלח, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו אורז ספרדי חריף, אורז זעפרן ספרדי חריף, ו עוף ספרדי עם אורז לימון חריף (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את הגריל או את הגריל גבוה.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
פתיתי ירקות
3
מסדרים את הפעמון האדום, poblano, jalapeno, סראנו ותירס על הגריל או תחת broiler. Char, פונה לעתים קרובות, עד הפלפלים שלפוחיות תירס מתחיל חום מעט. הפלפלים הקטנים יסיימו ראשונים, כפי שהם עושים, להעביר שקית נייר קטנה ולסגור.
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
פתיתי ירקות
4
תן לפלפלים להזיע ולהתקרר, ואז להסיר את הזרעים ואת העור ואת הקוביות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
5
חותכים את גרעיני התירס מקלח.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירס
6
מוסיפים את הפלפלים והתירס לקערה קטנה ומערבבים לשלב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס