מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך אורז בסמטי, מלח, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו אורז ספרדי חריף, אורז זעפרן ספרדי חריף, ו עוף ספרדי עם אורז לימון חריף (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את הגריל או את הגריל גבוה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
3
מסדרים את הפעמון האדום, poblano, jalapeno, סראנו ותירס על הגריל או תחת broiler. Char, פונה לעתים קרובות, עד הפלפלים שלפוחיות תירס מתחיל חום מעט. הפלפלים הקטנים יסיימו ראשונים, כפי שהם עושים, להעביר שקית נייר קטנה ולסגור.
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
צ'וריסו חזיר מקסיקני
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
4
תן לפלפלים להזיע ולהתקרר, ואז להסיר את הזרעים ואת העור ואת הקוביות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
5
חותכים את גרעיני התירס מקלח.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירס
6
מוסיפים את הפלפלים והתירס לקערה קטנה ומערבבים לשלב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
7
בתנור הולנדי גדול, מחממים את השמן על חום בינוני גבוה.