האסקרול של אבא ומרק שעועית
האסקרול של אבא ומרק שעועית יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 353 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שעועית קנליני, מלח ופלפל, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. . עם כפית נסו אסקרול ומרק שעועית, שעועית לבנה ומרק אסקרול, ו אסקרול ומרק שעועית לבנה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית בסיר גדול מעל חום בינוני. מערבבים את הבצל ומבשלים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות.
מוסיף את המים, מרק עוף, שעועית קנליני, ועגבניות חתוכות לקוביות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה; להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים 30 דקות.
מערבבים ב escarole הקרוע, ולהמשיך רותח עד escarole הוא מכרז, כ 30 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים 5 עד 10 דקות יותר לפני ההגשה.