האתגר העיקרי: פטריות הדר צ'ילי אדום עם קישואים בגריל
המתכון האתגר העיקרי: פטריות הדר צ'ילי אדום עם קישואים בגריל מוכן בסביבות 1 שעה ו -45 דקות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. יש מרק זה 45 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. מתאים ל-80 מנות. אם יש לכם בצל, שמן זית, פטריות כפתורוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. נסו האתגר העיקרי: עגבניות קלויות ומרק צ'ילי אדום, האתגר העיקרי: Barramundi בגריל עם שרימפס Suteed ווסאבי צדפות מרק אסיאתי, ו האתגר העיקרי: סטייק Tostada חצאית עם שעועית שחורה וסלסה מנגו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצלים ואת הפטריות לטגן עד חום זהוב. מתבלים במלח, לפי הטעם.
בינתיים, בקערה בינונית, לשלב את מיץ התפוזים, מיץ ליים ואבקת צ ' ילי.
מוסיפים מיצים לתערובת הפטרייה יחד עם ציר העוף. מבשלים עד הנוזל מצטמצם על ידי שני שלישים. מערבבים את הדבש ולשמור חם על חום נמוך.
מחממים גריל או מחבת גריל בינוני.
לשפשף את פרוסות קישואים עם כמון ומתבלים עם מלח. גריל קישואים, סימון שני הצדדים, אבל שמירה על הפרוסות עדיין מוצק.
הסר ללוח חיתוך. קוצצים את הקישואים לחתיכות 1 אינץ ' ולסדר על מגש גדול. למעלה עם תערובת פטריות ומפזרים כוסברה וגבינה עיזים.