הביסקוויטים של ג'וני
הביסקוויטים של ג'וני יכולים להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתכון זה מספק 9 מנות. עם 221 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לך קיצור, קמח, חלב חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו ג'וני Marzetti IV, ג'וני Marzetti, ו עוגת ג'וני של אמא (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 475 מעלות F (245 מעלות C). תרסיס 10 1/2 אינץ ' מחבת ברזל יצוק עם תרסיס בישול מקל הלא.
בקערה בינונית, לשלב קמח, סודה לשתיה, מלח וסוכר.
חותכים את החמאה המקוצרת וריככה במזלג עד הגושים הם בגודל אפונה. מערבבים בעדינות בחמאה עד שכל הקמח משולב; לא לערבב יתר על המידה. הבצק צריך להיות רטוב מאוד. אם לא, להוסיף עוד חלב חמאה כדי להשיג עקביות מרושלת.
בואו לעמוד במשך 2 עד 3 דקות.
מניחים קמח רב-תכליתי בקערה. לרסס כדור גלידה או כף גדולה עם ספריי ירקות לגרוף את הבצק. זרוק כל ביסקוויט אחד בכל פעם לתוך הקמח. באמצעות ידיים מקומטות היטב, להרים כל חתיכה ולעבור מיד ליד קל לנער את עודף קמח ולעצב אותו לתוך סיבוב רך.
מניחים את הביסקוויטים בעדינות למחבת ברזל יצוק. הם יהיו בכושר הדוק. אל תמעך את הביסקוויטים!
מברשת צמרות קלות עם חמאה מומסת.
אופים ב 475 מעלות F (245 מעלות C) במשך 16 עד 18 דקות. מגניב לפני ההגשה.