קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות2
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

הביצה המטוגנת של חוסה אנדרס עם צ'וריסו

הביצה המטוגנת של חוסה אנדרס עם צ'וריסו
זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו מלח ים ופלפל, שיני שום, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו Rossejat ' José אנדרס עם שרימפס, תפוחי אדמה מצופה מלח של חוסה אנדרס ברוטב פטרוזיליה, ו חוזה מרושל עם צ'וריסו, Poblanos חרוך ו Crema אבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים 1 כף שמן זית למחבת גדולה שאינה מקל וחום מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
מוסיף את השום ומבשל, מרפרף מדי פעם, עד השחמה קלה, כחמש דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3
הסר שום עם כפית מחוררת ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4
יוצקים את 1/4 הנותרים כוס שמן זית, ולארכב את החום בינוני גבוה. לפצח את אחת הביצים לתוך קערה קטנה. כאשר השמן רק מתחיל לעשן, להטות את המחבת כך בריכות השמן בצד אחד. בזהירות להחליק את הביצה לתוך השמן. כפית כמה שמן חם על גבי הביצה, ומבשלים עד שהלבנים נקבעים, אבל החלמון עדיין נוזל, כ -30 שניות. הקצוות של הלבנים צריך להיות השחמה ופריך. בזהירות להסיר ביצה עם כפית מחוררת או מרית, ולהעביר לצלחת ולשמור חם. חזור על התהליך עם שאר הביצים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
יוצקים את השמן לתוך קערה ומניחים בצד, אבל לא למחוק מחבת. להחזיר את המחבת אל הכיריים ולהפוך את החום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוסיף את צ ' וריסו, ומבשלים עד שהם מתחילים לעבד קצת שמן, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקתגבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
7
מוסיפים את ענפי הקורנית, מערבבים היטב ומבשלים דקה נוספת, ומפחיתים את החום אם השמן מתחיל לעשן באגרסיביות.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
8
מחלקים את צ ' וריסו ותימין בין ארבע צלחות. מעל כל אחד עם ביצה מטוגנת. מתבלים במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקתגבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
9
טפטוף עם קצת שמן שמורות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
10
מגישים עם פרוסות לחם פריך.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא