הבצל המוקרם המסורתי של אמא
הבצל המוקרם המסורתי של אמא עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 5 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל של 217 קלוריות. מתכון צמחוני זה משרת 6 . גשו לסופר וקנו בצל פנינה, מלח, חלב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 22%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: בצל מוקרם, בצל מוקרם השני, ו בצל מוקרם.
הוראות
לקלף בצל, ושחרר לתוך מים רותחים. מבשלים עד שהם רכים.
מסננים, שומרים נוזלים. הניחו בצל בצד בזמן שאתם מכינים את הרוטב.
ממיסים חמאה או מרגרינה בסיר על אש בינונית.
מערבבים יחד מי בישול וחלב.
מוסיפים לאט את תערובת החלב לסיר תוך ערבוב מתמיד ומבשלים עד להסמכה.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מוסיפים בצל ומעבירים לכלי הגשה.