הבשר הכי קל אי פעם סטרוגנוף
הבשר הכי קל אי פעם סטרוגנוף יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 5 . מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 263 קלוריות. לכי לחנות וקחי פטריות, חמאה, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. נסו ביף סטרוגנוף-נוצר במקור עבור משפחת סטרוגנוף הרוסית על ידי שף צרפתי, המשפחה האהובה סביב הבית שלי, Easy Beeff Stroganoff-גרסת בשר טחון, ו אנצ'ילדות הבשר הקלות ביותר אי פעם! (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים בשר על פני תבואה לרצועות על 1 1/2x1/4 אינץ'.
במחבת 12 אינץ', להמס חמאה על חום בינוני.
מוסיפים פטריות; מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד פטריות רכות; להסיר מחבת.
באותו מחבת, לבשל בשר עד חום. מערבבים בחלב, שרי, פטריות מבושלות, פסטה לא מבושלת ותערובת רוטב (מקופסת ההמבורגר הלפר).
חום לרתיחה, ערבוב מדי פעם. להפחית את החום; לכסות ומבשלים כ 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד פסטה הוא רך.
הסר מהחום; מערבבים בשמנת חמוצה.
בואו לעמוד 5 דקות (רוטב יעבה כפי שהוא עומד).
מפזרים פטרוזיליה רק לפני ההגשה.