הדבר הטוב ביותר הבא לרוברט רדפורד פאי
אם יש לך חלב, גבינת שמנת, שוקולד למחצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . וזה די גרוע. נסו יותר טוב מרוברט רדפורד., רוברט רדפורד., ו הקינוח של רוברט רדפורד. (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, חמאה ואגוזים קצוצים. לחץ לתוך החלק התחתון של 9 x 13 x 2 מחבת אינץ.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 25 דקות, או עד חום זהוב.
שלב גבינת שמנת, סוכר, מיכל 1 של ציפוי מוקצף עד מעורב היטב.
מורחים באופן שווה על הקרום המקורר.
מערבבים תערובות פודינג וחלב היטב עד עבה.
מורחים באופן שווה על מילוי גבינת שמנת.
מורחים מיכל שנותר של ציפוי מוקצף על שכבת הפודינג.
מקררים למשך 6 עד 8 שעות לפני ההגשה.