קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

הדבר הטוב ביותר הבא לרוברט רדפורד פאי

הדבר הטוב ביותר הבא לרוברט רדפורד פאי
אם יש לך חלב, גבינת שמנת, שוקולד למחצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . וזה די גרוע. נסו יותר טוב מרוברט רדפורד., רוברט רדפורד., ו הקינוח של רוברט רדפורד. (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים קמח, חמאה ואגוזים קצוצים. לחץ לתוך החלק התחתון של 9 x 13 x 2 מחבת אינץ.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 25 דקות, או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
שלב גבינת שמנת, סוכר, מיכל 1 של ציפוי מוקצף עד מעורב היטב.
מרכיבים שתצטרך
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריותקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריות
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
4
מורחים באופן שווה על הקרום המקורר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
5
מערבבים תערובות פודינג וחלב היטב עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
6
מורחים באופן שווה על מילוי גבינת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
7
מורחים מיכל שנותר של ציפוי מוקצף על שכבת הפודינג.
מרכיבים שתצטרך
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריותקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
8
מפזרים שוקולד מגורד מעל.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
9
מקררים למשך 6 עד 8 שעות לפני ההגשה.