הדונאיר המקורי מהחוף המזרחי של קנדה
ה-Donair המקורי מהחוף המזרחי של קנדה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 507 קלוריות , 23 גרם חלבון ו -20 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 941 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש פפריקה, חלב מאודה, אבקת שום ובשר בקר טחון. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 9 שעות ו-50 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 56% . נסו מתאבנים סרטנים בחוף המזרחי , מרק גבינה בחוף המזרחי ומרק עגבניות בחוף המזרחי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה מערבבים היטב את בשר הבקר הטחון, הפלפל השחור, אבקת הבצל, אבקת השום, המלח, הפפריקה, פלפל הקאיין והאורגנו. אורזים את הבשר המתובל לצורת כיכר עבה, מכסים ומניחים ללילה במקרר.
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מניחים את כיכר הבשר על תבנית עם נייר אפייה ואופים במשך שעה, תוך הפוך את הכיכר באמצע הבישול. הניחו לכיכר הבשר להתקרר כך שייצמד לחתוך.
מערבבים יחד את החלב המאוד והסוכר הלבן בקערה, מערבבים עד שהסוכר נמס, ולאחר מכן מוסיפים את החומץ לפי כפיות, מערבבים יחד לאחר כל הוספה, לפי הטעם. מקררים את הרוטב עד להגשה.
פורסים את כיכר הבשר לפרוסות בעובי 1/4 אינץ', ומשחימים את הפרוסות במחבת על אש בינונית עד ששני הצדדים שחומים ופריכים, כ-5 דקות לכל צד.
מפזרים את עיגולי הפיתות במעט מים, ומהדקים כל אחד מהם על מחבת מחוממת כדי להתחמם.
להגשה, מניחים כמה פרוסות בשר לתוך פיתה מחוממת, וכפות כ-2 כפות רוטב על הבשר.
מגלגלים את הפיתה לצורת קונוס, עוטפים בנייר אלומיניום כדי שהרוטב לא יזלוג החוצה, ומגישים.