קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות3
מגזין

ממרח שוקולד ואגוזי לוז

ממרח שוקולד ואגוזי לוז
ממרח שוקולד ואגוזי לוז יכול להיות רק התבלין שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 142 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מים, אגוזי לוז לבנים, שמן אגוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: ממרח אגוזי לוז שוקולד, ממרח אגוזי לוז שוקולד, ו ממרח אגוזי לוז שוקולד.

הוראות

1
מחממים התנור ל 177° (180°C). להפוך את אגוזי לוז החוצה על תבנית אפייה וטוסט בתנור שחומם מראש במשך כ 5-7 דקות, עד הזהב חיוור.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
למסיבותלמסיבות
2
הסר את האגוזים מהתנור וקריר מעט.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
למסיבותלמסיבות
3
שים את אגוזי לוז חמים לתוך מעבד מזון לקצוץ עד שהם הופכים משחה חלקה כמעט.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גסכגון Butterfinger, קצוץ גס
4
ממיסים בעדינות את השוקולד, חלב מרוכז ושמן אגוזים בסיר קטן על אש נמוכה. מערבבים עד חלקה ומוסיפים את הדבק אגוזי לוז במעבד המזון.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
שמן אגוזיםשמן אגוזים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
אגוזי לוזאגוזי לוז
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גסכגון Butterfinger, קצוץ גס
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מוסיפים קמצוץ של מלח ומערבבים, ואז מוסיפים את המים החמים ומתמזגים שוב עד לתערובת עקביות סמיכה ומפיצה.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
6
כף לתוך צנצנת די מעוקר ולתת מגניב. מכסים עם מכסה ותווית כאשר קר.
7
זה ישמור במקרר עד 2 שבועות.
8
Reprinted with permission from Gifts from the Kitchen by Annie Rigg, © 2011 Kyle Books