הדלעת הכבושה של ג'ודי
הדלעת הכבושה של ג'ודי עשויה להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 12 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. והוא יספק כ 250 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפלים, זרעי סלרי, זרעי חרדל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: דלעת התינוק כבוש, דלעת צהובה כבושה, ו סקווש בייבי פטיפן כבוש.
הוראות
סקווש מקום, פלפלים, ובצל במסננת.
מפזרים מלח כשר; מכסים ומניחים לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה. (אין לשטוף.) בחוזקה לארוז תערובת סקווש ב 4 (1-pt.) צנצנות מעוקרים חם, מילוי עד 1/2 אינץ ' מלמעלה. להביא סוכר, חומץ, זרעי חרדל, זרעי סלרי לרתיחה בתנור הולנדי על חום גבוה; להרתיח, ערבוב כל הזמן, 1 דקה או עד הסוכר מתמוסס.
יוצקים נוזל חם על תערובת סקווש בצנצנות, מילוי עד 1/2 אינץ ' מלמעלה.
הסר בועות אוויר על ידי ערבוב עדין עם שיפוד עץ ארוך. חותם ותהליך לפי ההוראות (ראה להלן), הגדלת זמן הרתיחה בשלב 3 של שימורים הוראות 15 דקות.
מדריך של שלושה שלבים לשים למעלה
כן, זה באמת כל כך קל. כדי להתחיל, אתה צריך קנר בסיסי, מרים צנצנת, מתלה שימורים. חפש ערכת שימורים 9 או 12 חלקים, אשר יכלול את כל החלקים האלה ועוד.
להביא מפרשית חצי מלא מים לרתיחה; מבשלים.
מניחים צנצנות בסיר גדול עם מים לכסות; מביאים לרתיחה, ומבשלים 10 דקות.
מניחים להקות ומכסים בסיר גדול. (תמיד להשתמש מכסים חדשים.) באמצעות מצקת, מכסים להקות ומכסים עם מים חמים מקנר כדי לרכך אטמים.
הסר צנצנות חמות מן stockpot, 1 בכל פעם, באמצעות jar lifter, ולמלא לפי ההוראות במתכון.
נגב חישוקים של צנצנות מלאות. מכסים בבת אחת עם מכסים מתכת, בורג על להקות (צמוד אבל לא חזק מדי).
מניחים צנצנות במתלה שימורים, ומניחים במים רותחים בקנר.
הוסף עוד מים רותחים לפי הצורך כדי לכסות צנצנות על ידי 1 עד 2 אינץ'. מביאים מים לרתיחה מתגלגלת; מרתיחים 15 דקות, התאמת זמן עיבוד לגובה.* כיבוי חום, ולתת לעמוד 5 דקות.
הסר צנצנות מ canner, ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 24 שעות. בדיקת חותמות של צנצנות על ידי לחיצה על מרכזים של מכסים. אם מכסים לא פופ, צנצנות חתומות כראוי. לאחסן במקום קריר, חשוך בטמפרטורת החדר עד 1 שנה. מקררים לאחר הפתיחה.
* להתייעץ עם המדריך המלא של משרד החקלאות בבית שימורים ב nchfp.uga.edu/publications/publications_usda.html כדי להתאים את זמני העיבוד לגובה.