הדרים סרדינים נרפא עם חיטה סדוקה: Sarde alla Lupan נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 397 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בריכות שומר, מיץ לימון, עלי פטרוזיליה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 49 שעות. , שהוא מוצק. נסו סרדינים ממולאים / Sarde A Beccafico, סרדינים בסגנון ונציאני, ו לחם מחיטה מלאה דבש: חיטה סדוקה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את הסוכר בתבשיל רדוד.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
2
מניחים כל פילה סרדין בקערה ולזרוק קלות בסוכר. לטפוח על עודף, להשליך את הסוכר ולבצע את אותו הליך עם המלח. להשליך עודף מלח, למקם את הפילה בשכבה 1 בתבשיל, לכסות בחוזקה ומקרר.
מרכיבים שתצטרך
סרדינים
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
הסר מן התבשיל, ולשטוף את המלח מן הפילה. הגדר על צלחת מרופדת מגבות נייר כדי להסיר לחות עודפת.
מרכיבים שתצטרך
מלח
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
4
בתבשיל רדוד, לשלב את מיצי הדר ושידות.
5
מניחים את הפילה בתבשיל, לוודא כי כל פילה מכוסה לחלוטין עם מיץ. מכסים ומקררים במשך 2 ימים, תסיסה מדי פעם כדי לשמור על פילה לח ולהוסיף נוזלים נוספים במידת הצורך, שמירה על יחס 1: 2: 1 של סיד לכתום לאשכולית.
מרכיבים שתצטרך
אשכולית
כתום
מיץ
ליים
6
הסר את הפילה מהאמבט הדר ולהשליך את הנוזל.
7
טפטוף פילה עם שמן זית 1/4 כוס ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
8
להביא 1 1/2 כוסות מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מים
9
מניחים את הבולגר בסיר בגודל בינוני עם מכסה.
ציוד שתשתמש בו
סיר
10
יוצקים את המים הרותחים מעל הבולגר ומיד מכסים את המכסה. לאחר 5 דקות, להסיר את המכסה ו fluff את הבולגר עם מזלג, בודק את זה כדי לוודא שהוא רך ולעיס.
מרכיבים שתצטרך
מים
11
הסר למגש והתפרש בשכבה דקה כדי להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
12
כאשר הבולגר התקרר, מניחים אותו בקערה גדולה וזורקים עם 2 כפות מיץ לימון, 3/4 כוס שמן זית ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מיץ לימון
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
קערה
13
מניחים את העלים, עשבי תיבול ובריכות בקערה נפרדת לזרוק עם שמן זית הנותרים ומיץ לימון ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מיץ לימון
שמן זית
עשבי תיבול
ציוד שתשתמש בו
קערה
14
כדי להרכיב את המנה, למקם תלולית של בולגר באמצע כל אחד 6 צלחות ערב מקורר. קריס-קרוס 2 פילה סרדינים מעל כל תל של בולגר, למעלה עם קומץ קטן של סלט ומגישים מיד.