הדרים סרדינים נרפא עם חיטה סדוק: Sarde alla לופה
הדרים סרדינים נרפא עם חיטה סדוקה: Sarde alla Lupan נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 397 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בריכות שומר, מיץ לימון, עלי פטרוזיליה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 49 שעות. , שהוא מוצק. נסו סרדינים ממולאים / Sarde A Beccafico, סרדינים בסגנון ונציאני, ו לחם מחיטה מלאה דבש: חיטה סדוקה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הסוכר בתבשיל רדוד.
מניחים כל פילה סרדין בקערה ולזרוק קלות בסוכר. לטפוח על עודף, להשליך את הסוכר ולבצע את אותו הליך עם המלח. להשליך עודף מלח, למקם את הפילה בשכבה 1 בתבשיל, לכסות בחוזקה ומקרר.
הסר מן התבשיל, ולשטוף את המלח מן הפילה. הגדר על צלחת מרופדת מגבות נייר כדי להסיר לחות עודפת.
בתבשיל רדוד, לשלב את מיצי הדר ושידות.
מניחים את הפילה בתבשיל, לוודא כי כל פילה מכוסה לחלוטין עם מיץ. מכסים ומקררים במשך 2 ימים, תסיסה מדי פעם כדי לשמור על פילה לח ולהוסיף נוזלים נוספים במידת הצורך, שמירה על יחס 1: 2: 1 של סיד לכתום לאשכולית.
הסר את הפילה מהאמבט הדר ולהשליך את הנוזל.
טפטוף פילה עם שמן זית 1/4 כוס ולהניח בצד.
להביא 1 1/2 כוסות מים לרתיחה.
מניחים את הבולגר בסיר בגודל בינוני עם מכסה.
יוצקים את המים הרותחים מעל הבולגר ומיד מכסים את המכסה. לאחר 5 דקות, להסיר את המכסה ו fluff את הבולגר עם מזלג, בודק את זה כדי לוודא שהוא רך ולעיס.
הסר למגש והתפרש בשכבה דקה כדי להתקרר לחלוטין.
כאשר הבולגר התקרר, מניחים אותו בקערה גדולה וזורקים עם 2 כפות מיץ לימון, 3/4 כוס שמן זית ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מניחים את העלים, עשבי תיבול ובריכות בקערה נפרדת לזרוק עם שמן זית הנותרים ומיץ לימון ומלח ופלפל, לפי הטעם.
כדי להרכיב את המנה, למקם תלולית של בולגר באמצע כל אחד 6 צלחות ערב מקורר. קריס-קרוס 2 פילה סרדינים מעל כל תל של בולגר, למעלה עם קומץ קטן של סלט ומגישים מיד.