קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות2
מגזין

ההופרסים של S.H. פרננדו ג'וניור

ההופרסים של S.H. פרננדו ג'וניור
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל S. H. פרננדו ג'וניור Hoppers. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 331 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, חלב קוקוס, קמח אורז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו קארי אגוז קשיו של ש. ה. פרננדו ג'וניור, השרימפס הממולא של ש. ה. פרננדו ג'וניור, ו פודינג הקוקוס של S. H. Fernando Jr. (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים שמרים במים פושרים. מנפים קמח לקערה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מוסיפים מלח, סוכר, תערובת שמרים ומערבבים היטב כדי ליצור בצק נוקשה. להפריש לעלות במשך 2 עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
מוסיפים את חלב הקוקוס וקמצוץ של סודה לשתייה לבצק ומניחים בצד עוד שעה.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים
4
מערבבים היטב.
5
שמן מחבת הופר (או מחבת כדורית דומה) וחום מעל להבה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
יוצקים כפית של הבלילה ולסובב מחבת כך כל משטח מכוסה. מבשלים עד הופר הוא פריך סביב הקצוות (כ 2 דקות). ממשיכים לייצר מקפצות, משמנים מחבת אחרי שכל מקפצה נוצרת.וריאציה: עבור הופר ביצה, לאחר שפיכת הבלילה למחבת, לשבור ביצה במרכז לכסות ולבשל עד הסוף.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות