ההופרסים של S.H. פרננדו ג'וניור
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל S. H. פרננדו ג'וניור Hoppers. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 331 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, חלב קוקוס, קמח אורז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו קארי אגוז קשיו של ש. ה. פרננדו ג'וניור, השרימפס הממולא של ש. ה. פרננדו ג'וניור, ו פודינג הקוקוס של S. H. Fernando Jr. (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים שמרים במים פושרים. מנפים קמח לקערה.
מוסיפים מלח, סוכר, תערובת שמרים ומערבבים היטב כדי ליצור בצק נוקשה. להפריש לעלות במשך 2 עד 3 שעות.
מוסיפים את חלב הקוקוס וקמצוץ של סודה לשתייה לבצק ומניחים בצד עוד שעה.
שמן מחבת הופר (או מחבת כדורית דומה) וחום מעל להבה בינונית.
יוצקים כפית של הבלילה ולסובב מחבת כך כל משטח מכוסה. מבשלים עד הופר הוא פריך סביב הקצוות (כ 2 דקות). ממשיכים לייצר מקפצות, משמנים מחבת אחרי שכל מקפצה נוצרת.וריאציה: עבור הופר ביצה, לאחר שפיכת הבלילה למחבת, לשבור ביצה במרכז לכסות ולבשל עד הסוף.