ההררה של חג'אר עצמו ... המרק הלאומי של מרוקו עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 490 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם פפריקה, שעועית גרבנזו, לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב כורכום הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון מלא דובדבנים כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכונים דומים: מרק ג'מן אל פנא הררה, מרק חומוס: חרירה, ו מרק רמדאן (חרירה).
הוראות
1
לשטוף ולבחור על שעועית fava אם אתה לא יכול לקבל אלה ולאחר מכן להשתמש יבש רחב/לימה/שעועית חמאה חומוס. להשרות לילה במים כדי לכסות. שיטת השרייה מהירה; מניחים שעועית בסיר מרק גדול ומוסיפים 2 ליטר מים חמים. מביאים מים לרתיחה מתגלגלת במשך 5 דקות. כבה את החום והשרה שעועית במשך 1 1/2 עד 2 שעות. לחץ על כל פול וחומוס בין האגודל ושתי האצבעות הראשונות כדי להסיר עורות. הגדר aside.In סיר מרק גדול מעל חום בינוני, לבשל את הבצל והבשר (עוף יכול לשמש גם בשר או לא בשר בכלל אם כי אף פעם לא חזיר) ערבוב מדי פעם, עד בצל רך שקוף.
קופסת שימורים) עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, המיץ שמור
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מוסיף כורכום, ג ' ינג ' ר, פפריקה ומים 2 ליטר. מכסים ומביאים לרתיחה מתגלגלת. להפחית את החום בינוני נמוך, להוסיף פול, חומוס ומבשלים, מכוסה, עד שעועית מכרז. 1 עד 1 1/2 שעות בהתאם שעועית שלך.דק קוצצים יחד עגבניות, פטרוזיליה וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
פול
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כורכום
נוזל-אונקיות מים טריים
1/4 כוס שומן חזיר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
תוספות, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
3
מוסיפים את התערובת יחד עם רסק עגבניות, עדשים, פלפל, מיץ לימון ושחרר ב 1/2 של לימון סחוט ומלח לפי הטעם. מכסים ומבשלים עד שהעדשים מכרזים 20 עד 25 דקות.להחזיר לרתיחה ולעשות slurry עבה למדי (קמח ומים) עם 1/2 כוס קמח.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
עדשים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
להוסיף את זה מרק רותח ערבוב בזריזות רבה כדי למנוע גושים. להרתיח דקה אחת ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים) עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, המיץ שמור
5
מוסיפים אגוז מוסקט וקראווי. תביא את המרק לחום בינוני, אתה רק רוצה מבעבע איטי נחמד.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימל
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
קופסת שימורים) עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, המיץ שמור
6
הוסף פסטה (orzo או פסטה מרק קטן יכול לשמש גם אם כי אני תמיד מעדיף vermicelli) ומבשל עד רך. לטעום ולהוסיף מלח לפי הטעם ולהתאים פלפל. כאשר המרק מחומם, מצקת חרירה לתוך קערות מרק בודדות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קופסת שימורים) עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, המיץ שמור
מגישים מיד עם טריזי לימון, לחם מרוקאי שטוח ("Khoubz מחוספס שלי עובד היטב) או באגט צרפתי פריך. המרק הזה צריך להיות קטיפתי, לא עבה מדי.זמן הכנה אינו כולל השריית השעועית.נ. ב.: חרירה נאכלת כל השנה, לא רק ברמדאן. במרוקו אגוז מוסקט הוא הקרקע אבקה אשר כהה יותר חריף מאוד. אם אתה לא יכול למצוא או לעשות מוסקט שלך בדרך זו, אז אני ממליץ לך לרכוש את אגוז מוסקט הטרי ביותר שאתה יכול למצוא.
מרכיבים שתצטרך
בגט
טריז לימון
לחם שטוח
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
תוספות, אופציונלי
קופסת שימורים) עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, המיץ שמור