Adobo טורקיה עם רוטב אדום-צ'ילה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 800 קלוריות, 107 גר' של חלבון, ו 34 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, מים, allspice, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. מתכונים דומים: הודו Adobo עם רוטב אדום-צ'ילה, הודו ברן בירה עם אדום צ'ילה Adobo, ו הודו צלוי בחפרפרת עם מלית מאסה ורוטב צ'ילה.
הוראות
1
שסף צ ' יילס לאורך, ואז גזע וזרע.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי
2
מחממים מחבת כבדה גדולה (לא לא דביקה) על חום בינוני עד חם, ואז צ ' ילי טוסט בקבוצות, פותחים אותם שטוחים, מסתובבים ולוחצים עם מלקחיים, עד גמיש יותר מעט השתנה בצבע, על 30 שניות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי
טוסט
ציוד שתשתמש בו
מחבת
מלקחיים
3
מעבירים לקערה ומכסים צ ' ילי עם מים רותחים-חמים, ואז להשרות עד מתרכך, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
בינתיים, טוסט תבלינים במחבת כבדה קטנה על אש בינונית נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד ריחני, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תבלינים
טוסט
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מסננים צ ' ילי, השלכת נוזל, ו purée בבלנדר עם תבלינים, שום, עשבי תיבול, חומץ, מים, שמן, ו 2 כפית מלח עד חלקה מאוד, על 1 דקה. שים בצד 1/2 כוס אדובו לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
חומץ
פלפל צ ' ילי
שום
תבלינים
רוטב
עשבי תיבול
מים
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
1
יש לשטוף את תרנגול ההודו מבפנים ומבחוץ ולייבש אותו.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
2
מפזרים 2 כפיות מלח באופן שווה בחללים טורקיה בכל רחבי העור, ולאחר מכן לשפשף אדובו הנותרים (scant 3/4 כוס) בכל רחבי טורקיה, כולל חללים. מקפלים עור צוואר מתחת לגוף, ואז טאק קצות כנפיים תחת השד ולקשור מקלות תיפוף יחד עם מחרוזת.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוף
טורקיה כולה
מלח
לשפשף תיבול יבש
3
העברה למתלה במחבת צלייה ומרינדה, מכוסה בניילון נצמד ומצונן, לפחות 8 שעות ועד 2
מרכיבים שתצטרך
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
מחבת צלייה
1
בואו טורקיה לעמוד, מכוסה, בטמפרטורת החדר 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
2
מחממים תנור ל 177° עם מתלה בשליש התחתון.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
מוסיפים 1 כוס מים למחבת וצולים טורקיה 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מברישים את תרנגול ההודו בשמן ומוסיפים את מי הכוס הנותרים, ולאחר מכן את האוהל באופן רופף עם נייר כסף ולסובב מחבת. צלי (אם החלק התחתון של המחבת הופך יבש, להוסיף 1/2 כוס יותר מים) עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך חלק בשרני של כל ירך (מבחן שניהם; קרוב אך לא נוגע העצם) רושמים 77°, 1 3/4 כדי 2 3/4 שעות יותר (זמן צלייה הכולל: 2 3/4 כדי 3/4 3/4 שעות).
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
מים
עצם
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
רדיד אלומיניום
מחבת
5
בזהירות להטות טורקיה כך מיצים מתוך חלל גדול לרוץ לתוך פאן.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
להעביר את טורקיה מגש ולתת לעמוד, חשוף, 30 דקות (הטמפרטורה של בשר הירך יעלה 175 עד 82°).
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
בשר
1
מחבת צלייה בפישוק רגליים על פני 2 מבערים, ולאחר מכן להוסיף 1 כוס טורקיה המניה ומרתיחים על חום גבוה, ערבוב וגירוד את חתיכות חומות, 2 דקות. מסננים מיצי מחבת דרך מסננת בסדר רשת לתוך 2 ליטר למדוד דל שומן (או להשתמש מפריד שומן), שמירה על שומן.
מרכיבים שתצטרך
מלאי טורקיה
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
מסננת
2
הוסף מספיק טורקיה מלאי לנוזל להביא סך הכל 5 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
מלאי טורקיה
3
לטאטא יחד קמח, 6 כף שומן שמור (אם יש פחות, להוסיף חמאה מומסת), ושמורות 1/2 כוס adobo בסיר בינוני כבד, ואז לבשל מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן, 3 דקות (תערובת תהיה עבה).
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
מחבת רוטב
4
הוסף מיצי פאן מלאי בזרם מהיר, לטאטא כל הזמן כדי למנוע גושים. מביאים לרתיחה, מקציפים, ואז מבשלים, מקציפים מדי פעם, עד מעובה, 10 עד 15 דקות. מתבלים במלח.