קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות8
ציון בריאות48
מגזין

הודו Adobo עם רוטב אדום-צ'ילה

הודו Adobo עם רוטב אדום-צ'ילה
Adobo טורקיה עם רוטב אדום-צ'ילה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 800 קלוריות, 107 גר' של חלבון, ו 34 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, מים, allspice, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. מתכונים דומים: הודו Adobo עם רוטב אדום-צ'ילה, הודו ברן בירה עם אדום צ'ילה Adobo, ו הודו צלוי בחפרפרת עם מלית מאסה ורוטב צ'ילה.

הוראות

1
שסף צ ' יילס לאורך, ואז גזע וזרע.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
2
מחממים מחבת כבדה גדולה (לא לא דביקה) על חום בינוני עד חם, ואז צ ' ילי טוסט בקבוצות, פותחים אותם שטוחים, מסתובבים ולוחצים עם מלקחיים, עד גמיש יותר מעט השתנה בצבע, על 30 שניות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
מלקחייםמלקחיים
3
מעבירים לקערה ומכסים צ ' ילי עם מים רותחים-חמים, ואז להשרות עד מתרכך, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
בינתיים, טוסט תבלינים במחבת כבדה קטנה על אש בינונית נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד ריחני, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תבליניםתבלינים
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מסננים צ ' ילי, השלכת נוזל, ו purée בבלנדר עם תבלינים, שום, עשבי תיבול, חומץ, מים, שמן, ו 2 כפית מלח עד חלקה מאוד, על 1 דקה. שים בצד 1/2 כוס אדובו לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
שוםשום
תבליניםתבלינים
רוטברוטב
עשבי תיבולעשבי תיבול
מיםמים
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
1
יש לשטוף את תרנגול ההודו מבפנים ומבחוץ ולייבש אותו.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
2
מפזרים 2 כפיות מלח באופן שווה בחללים טורקיה בכל רחבי העור, ולאחר מכן לשפשף אדובו הנותרים (scant 3/4 כוס) בכל רחבי טורקיה, כולל חללים. מקפלים עור צוואר מתחת לגוף, ואז טאק קצות כנפיים תחת השד ולקשור מקלות תיפוף יחד עם מחרוזת.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
טורקיה כולהטורקיה כולה
מלחמלח
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
3
העברה למתלה במחבת צלייה ומרינדה, מכוסה בניילון נצמד ומצונן, לפחות 8 שעות ועד 2
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מחבת צלייהמחבת צלייה
1
בואו טורקיה לעמוד, מכוסה, בטמפרטורת החדר 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
2
מחממים תנור ל 177° עם מתלה בשליש התחתון.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מוסיפים 1 כוס מים למחבת וצולים טורקיה 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מברישים את תרנגול ההודו בשמן ומוסיפים את מי הכוס הנותרים, ולאחר מכן את האוהל באופן רופף עם נייר כסף ולסובב מחבת. צלי (אם החלק התחתון של המחבת הופך יבש, להוסיף 1/2 כוס יותר מים) עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך חלק בשרני של כל ירך (מבחן שניהם; קרוב אך לא נוגע העצם) רושמים 77°, 1 3/4 כדי 2 3/4 שעות יותר (זמן צלייה הכולל: 2 3/4 כדי 3/4 3/4 שעות).
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
מיםמים
עצםעצם
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
5
בזהירות להטות טורקיה כך מיצים מתוך חלל גדול לרוץ לתוך פאן.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
להעביר את טורקיה מגש ולתת לעמוד, חשוף, 30 דקות (הטמפרטורה של בשר הירך יעלה 175 עד 82°).
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
בשרבשר
1
מחבת צלייה בפישוק רגליים על פני 2 מבערים, ולאחר מכן להוסיף 1 כוס טורקיה המניה ומרתיחים על חום גבוה, ערבוב וגירוד את חתיכות חומות, 2 דקות. מסננים מיצי מחבת דרך מסננת בסדר רשת לתוך 2 ליטר למדוד דל שומן (או להשתמש מפריד שומן), שמירה על שומן.
מרכיבים שתצטרך
מלאי טורקיהמלאי טורקיה
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
מסננתמסננת
2
הוסף מספיק טורקיה מלאי לנוזל להביא סך הכל 5 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
מלאי טורקיהמלאי טורקיה
3
לטאטא יחד קמח, 6 כף שומן שמור (אם יש פחות, להוסיף חמאה מומסת), ושמורות 1/2 כוס adobo בסיר בינוני כבד, ואז לבשל מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן, 3 דקות (תערובת תהיה עבה).
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
הוסף מיצי פאן מלאי בזרם מהיר, לטאטא כל הזמן כדי למנוע גושים. מביאים לרתיחה, מקציפים, ואז מבשלים, מקציפים מדי פעם, עד מעובה, 10 עד 15 דקות. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבתמחבת
5
מגישים הודו עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
רוטברוטב
1
Adobo יכול להתבצע 1 שבוע קדימה ומקורר במיכל אטום.