קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

עוגת שוקולד שש שכבות

עוגת שוקולד שש שכבות
עוגת שוקולד שש שכבות עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 435 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. 188 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. אם יש לך חמאה, חמאה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: עוגת האביר האפל (עוגת שכבות שוקולד משולשת), 4 שכבת עוגת בראוני שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים וגנש שוקולד, ו שש שכבות עוגת שוקולד עם מילוי מרשמלו קלוי & ציפוי שוקולד מלט.

הוראות

1
Preheat oven to 350 degrees F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
Grease and flour 3 (9-inch) round cake pans.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
3
Using an electric mixer, cream the butter until fluffy.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
4
Add the sugar and continue to cream for approximately 6 to 8 minutes.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
סוכרסוכר
5
Add the eggs 1 at a time, beating well after each addition.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
6
Add the flour and milk, alternately to creamed mixture, beginning and ending with the flour.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
7
Add the vanilla and continue to mix until incorporated. To bake 6 layers of cake 3 at a time, divide the batter in 1/2, then divide each 1/2 among the 3 pans. Level the batter in each pan by dropping pan flat onto counter top to release air bubbles.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
8
Bake each cake for 15 to 20 minutes, or until golden brown. Cool in pans for 5 to 10 minutes. Invert cakes and repeat process with the rest of the cake batter.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
Prepare frosting while cakes are cooling.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
10
Mix sugar, cocoa, butter, half-and-half, corn syrup, and salt in a saucepan, stir, and bring to a boil. Continue to boil, stirring occasionally for 3 minutes. The syrup will become thick.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירססירופ תירס
חמאהחמאה
אבקת קקאואבקת קקאו
סוכרסוכר
סירופסירופ
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
11
Remove syrup from heat, and beat in the confectioners' sugar and vanilla extract with an electric mixer. Allow frosting to rest for a couple of minutes. At this time, if the frosting is too thick for spreading, add a bit of half-and-half, 1 tablespoon at a time, to bring frosting to proper spreading consistency.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
תמצית ונילתמצית וניל
ציפויציפוי
סירופסירופ
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד

מרכיבים

1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאה, טמפרטורת החדרחמאה, טמפרטורת החדר796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סוכר, מנופה, בתוספת 1 כוססוכר, מנופה, בתוספת 1 כוס2(חוֹרֶף)חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן4קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחצי-חציחצי-חצי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק0(יכול להיות או להרחיק)2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח עצמי עולה, מנופהקמח עצמי עולה, מנופה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס