קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

הודו אוסובוקו עם פטרוזיליה וגרמולטה רוזמרין

הודו אוסובוקו עם פטרוזיליה וגרמולטה רוזמרין
טורקיה אוסובוקו עם פטרוזיליה וגרמולטה רוזמרין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 324 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, פלפל, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכונים דומים: אוסובוקו עם גרמולטה, אוסובוקו עם גרמולטה, ו אוסובוקו עם עגבניות, זיתים וגרמולטה.

הוראות

1
עבור טורקיה Osso Bucco: מחממים את התנור ל 375 מעלות F. לטפוח את טורקיה עם מגבות נייר להתייבש ולהבטיח אפילו בראונינג. מתבלים את ההודו במלח ופלפל. תחפור את תרנגול ההודו בקמח למעיל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
טורקיה כולהטורקיה כולה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
תנורתנור
2
במחבת קלייה כבדה גדולה מספיק כדי להתאים את טורקיה בשכבה אחת, מחממים את השמן על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
3
מוסיפים את טורקיה ומבשלים עד חום משני הצדדים, על 6 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
4
להעביר את ההודו לצלחת ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
5
באותו מחבת, מוסיפים את הבצל, גזר וסלרי. ירקות העונה עם מלח. מבשלים עד שהירקות רכים, כ -6 דקות. מערבבים את רסק העגבניות ומבשלים 1 דקה. מערבבים את היין ומבשלים עד הנוזל מצטמצם בחצי, כ 3 דקות. תחזיר את ההודו למחבת.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניותרסק עגבניות
ירקירק
גזרגזר
סלריסלרי
טורקיה כולהטורקיה כולה
בצלבצל
מלחמלח
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
הוסף מספיק מרק עוף לבוא 2/3 את הצדדים של טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
טורקיה כולהטורקיה כולה
7
מוסיפים את עשבי התיבול, עלה דפנה וציפורן לתערובת המרק. מביאים את הנוזל לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
ציפורןציפורן
מרקמרק
8
הסר את המחבת מהחום. מכסים את המחבת בחוזקה בנייר כסף ומעבירים לתנור. Braise עד טורקיה הוא מזלג מכרז, הפיכת טורקיה לאחר 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
מחבתמחבת
1
מערבבים את הפטרוזיליה הקצוצה, גרידת לימון, שום, רוזמרין טחון, וקורט של מלח ופלפל שחור טחון טרי בקערה. מכסים ושומרים עד ההגשה טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
גרידת לימוןגרידת לימון
רוזמריןרוזמרין
פטרוזיליהפטרוזיליה
שוםשום
טורקיה כולהטורקיה כולה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
כדי לשרת, להעביר את ההודו קערות הגשה רדודות. מתבלים את הרוטב לפי הטעם במלח ופלפל. מצקת את הרוטב על הבשר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
טורקיה כולהטורקיה כולה
רוטברוטב
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מצקתמצקת
3
מפזרים כל פיסת טורקיה עם קמצוץ גדול של גרמולטה.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
4
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות קאסאן אמה קיאנטי קלאסיקו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
Casa Emma קיאנטי Classico D. O. C. g הוא יין אלגנטי עם זר פרחים ורמזים דובדבן. יש לו רעננות מאוזנת, מבנה טוב טאנינים קטיפתי. בגילאי 1 שנה בחביות 500 ליטר, יש לו צבע אדום אודם אינטנסיבי עם השתקפויות סגולות. עם גימור מתמשך עם חומציות טובה minerality, זה מושלם כדי להתאים עם פסטה ונקניקים.