טורקיה אוסובוקו עם פטרוזיליה וגרמולטה רוזמרין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 324 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, פלפל, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכונים דומים: אוסובוקו עם גרמולטה, אוסובוקו עם גרמולטה, ו אוסובוקו עם עגבניות, זיתים וגרמולטה.
הוראות
1
עבור טורקיה Osso Bucco: מחממים את התנור ל 375 מעלות F. לטפוח את טורקיה עם מגבות נייר להתייבש ולהבטיח אפילו בראונינג. מתבלים את ההודו במלח ופלפל. תחפור את תרנגול ההודו בקמח למעיל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
טורקיה כולה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
תנור
2
במחבת קלייה כבדה גדולה מספיק כדי להתאים את טורקיה בשכבה אחת, מחממים את השמן על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
3
מוסיפים את טורקיה ומבשלים עד חום משני הצדדים, על 6 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
4
להעביר את ההודו לצלחת ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
5
באותו מחבת, מוסיפים את הבצל, גזר וסלרי. ירקות העונה עם מלח. מבשלים עד שהירקות רכים, כ -6 דקות. מערבבים את רסק העגבניות ומבשלים 1 דקה. מערבבים את היין ומבשלים עד הנוזל מצטמצם בחצי, כ 3 דקות. תחזיר את ההודו למחבת.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות
ירק
גזר
סלרי
טורקיה כולה
בצל
מלח
יין
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
הוסף מספיק מרק עוף לבוא 2/3 את הצדדים של טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף
טורקיה כולה
7
מוסיפים את עשבי התיבול, עלה דפנה וציפורן לתערובת המרק. מביאים את הנוזל לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
ציפורן
מרק
8
הסר את המחבת מהחום. מכסים את המחבת בחוזקה בנייר כסף ומעבירים לתנור. Braise עד טורקיה הוא מזלג מכרז, הפיכת טורקיה לאחר 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
תנור
מחבת
1
מערבבים את הפטרוזיליה הקצוצה, גרידת לימון, שום, רוזמרין טחון, וקורט של מלח ופלפל שחור טחון טרי בקערה. מכסים ושומרים עד ההגשה טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון
גרידת לימון
רוזמרין
פטרוזיליה
שום
טורקיה כולה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
כדי לשרת, להעביר את ההודו קערות הגשה רדודות. מתבלים את הרוטב לפי הטעם במלח ופלפל. מצקת את הרוטב על הבשר.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות קאסאן אמה קיאנטי קלאסיקו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.