הודו בגריל
הודו בגריל עשוי להיות רק הר ד ' אובר שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 255 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. מתכון זה מכלמתכונים יש 142 אוהדים. גשו לסופר וקנו בצל, טורקיה, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 70%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: אפל-מרווה מזוגגת הודו שלם בגריל עם תפוחים בגריל, הודו אדובו בגריל עם עגבנייה ירוקה וגבינת צ'דר מעושנת בגריל + מאיו דבש צ' יפוטלה, ו הודו בגריל.
הוראות
בגריל בסגנון סיר, מלאו את התחתית בשקית פחם של 5 קילו. מדליקים את הפחם, וכשהם מוכנים, מורחים לכיסוי תחתית הגריל.
לשטוף את תרנגול הודו למטה דברים עם בצל. משפשפים את החלק החיצוני במלח ופלפל.
מניחים את ההודו בתבנית צלייה עמוקה מאלומיניום.
מניחים את התבנית על רשת הגריל.
יוצקים יין על ההודו. מכסים את החלק העליון של תרנגול ההודו בנייר כסף.
מכסים את הגריל במכסה ופותחים את פתחי האוורור. צולים את הודו במשך 60 עד 90 דקות, או עד שהבשר לטעמכם. למרוח לעתים קרובות. ייתכן שיהיה עליך להוסיף מים למחבת אם היין מתאדה.