קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

הודו בר עם אורז בר ומילוי דובדבנים

הודו בר עם אורז בר ומילוי דובדבנים
צריך מנות ראשונות ללא גלוטן? הודו בר עם אורז בר ומילוי דובדבנים יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 283 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו עמילן תירס, הודו, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו Roulade טורקיה עם אורז בר ריבס-מלית דובדבן, הודו מזוגג מייפל עם אורז בר מלית, ו תרנגול הודו מזוגג רימון עם אורז בר מלית (מתכונים דומים).

הוראות

1
לפחות 2 שעות לפני צליית טורקיה, קוצצים את צוואר טורקיה לחתיכות j-inch.
מרכיבים שתצטרך
צוואר טורקיהצוואר טורקיה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2
מחממים את השמן בסיר בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מוסיף את הצוואר, לב תרנגול הודו, וgizzard. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד חתיכות טורקיה משחימים היטב, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לבבות טורקיהלבבות טורקיה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4
מוסיפים את המניה, מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה, מגרדים את חתיכות השחמה במחבת. להפחית את החום נמוך מאוד ומבשלים במשך 2 שעות. מסננים את המניה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
בואו לעמוד 5 דקות לרפרף כל שומן שעולה על פני השטח. אתה צריך מניות 1 ליטרים; להוסיף מים למניה, במידת הצורך. (המניה יכולה להיות מוכנה עד 1 יום קדימה, מקורר, מכוסה, ומקורר.) להפריש.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
6
מניחים מתלה בשליש התחתון של התנור ומחממים את התנור ל 163°. הפעל את טורקיה על שדיה. באופן רופף למלא את חלל הצוואר עם מלית. באמצעות שיפוד עץ או מתכת דק, להצמיד את עור הצוואר תרנגולי הודו על הגב. מקפלים את כנפי תרנגולי ההודו akimbo מאחורי הגב או לקשור לגוף עם חוט מטבח. באופן רופף למלא את חלל הגוף הגדול עם חלק מהמילוי, ולכסות את המילוי בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
שיפודי מתכתשיפודי מתכת
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מניחים כל מילוי שנותר בתבשיל חמאה קל, כיסוי, ומקרר לאפות כמנה צדדית. לקשור את מקלות התיפוף יחד עם חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מניחים את ההודו, השד בצד למעלה, על מדף במחבת הצלייה. לשפשף בכל רחבי עם 4 כפות חמאה מרוכך. מתבלים עם כפית מלח ופלפל כפית. בחוזקה לכסות את אזור השד עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
9
יוצקים 2 כוסות מניות לתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
צולים את ההודו, מתבלים על כל 40 דקות עם המיצים בתחתית המחבת (להרים את נייר הכסף כדי להגיע לאזור השד), עד מדחום בשר מוכנס בחלק הבשרני של הירך (אבל לא נוגע בעצמות) קורא 77° ואת המילוי הוא לפחות160, על 3 שעות. בכל פעם שהטפטופים מתאדים, מוסיפים מים כדי להרטיב אותם (כ -1 כוסות בכל פעם). במהלך 45 הדקות האחרונות, להסיר את רדיד ו למרוח כמה פעמים כדי לחמם את העור.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
להעביר את טורקיה מגש גדול ולתת לו לעמוד לפחות 20 דקות לפני גילוף. להגדיל את טמפרטורת התנור ל 177°. מכסים ואופים את המילוי עד מחומם דרך, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
בינתיים, יוצקים את הטפטוף מהמחבת הצלייה לתוך כוס מפריד.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
13
בואו לעמוד 5 דקות; ואז לשפוך את ושומר את הטפטוף ולהשליך את השומן. להחזיר את הטפטוף עם מלאי 1 ליטר הנותרים למחבת הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
14
מניחים את המחבת הצלייה על פני שני מבערים על חום גבוה, ומביאים את המניה לרתיחה, מגרדים את חתיכות השחמה על תחתית המחבת עם מרית עץ. מרתיחים עד הנוזל מצטמצם 2 כוסות, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
15
בקערה קטנה, מפזרים את קורנפלור לתוך הנמל ומערבבים להתמוסס. מערבבים לתוך המחבת ומבשלים עד הרוטב מעובה קלות.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
16
הסר מהחום. כף אחת בכל פעם, לטאטא את הנותרים 2 כפות חמאה עד נמס. מתבלים במלח ופלפל. מסננים את הרוטב ויוצקים לתוך סירת תחתית מחוממת.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
17
לגלף את ההודו ולהגיש עם המילוי ורוטב. אם הבשר הכהה נראה קצת ורוד, לא להיות מודאג, כי זה בטוח לאכול. אם אתה רוצה את זה מבושל יותר מסיבות אסתטיות, לחתוך את הירכיים ואת מקלות התיפוף מן הפגר, ולאפות אותם ב 350 מעלות f במשך כמה דקות עד הבשר לא מראה שום סימן של ורוד. או מיקרוגל במרווחים של 30 שניות עד שהבשר נראה עשוי היטב.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
18
מאמר var
19
Type_27_data = {};
20
מאמר
21
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;