קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

הודו בר עם אורז בר ומילוי דובדבנים

הודו בר עם אורז בר ומילוי דובדבנים
צריך מנות ראשונות ללא גלוטן? הודו בר עם אורז בר ומילוי דובדבנים יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 283 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו עמילן תירס, הודו, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו Roulade טורקיה עם אורז בר ריבס-מלית דובדבן, הודו מזוגג מייפל עם אורז בר מלית, ו תרנגול הודו מזוגג רימון עם אורז בר מלית (מתכונים דומים).

הוראות

1
לפחות 2 שעות לפני צליית טורקיה, קוצצים את צוואר טורקיה לחתיכות j-inch.
מרכיבים שתצטרך
צוואר טורקיהצוואר טורקיה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2
מחממים את השמן בסיר בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיף את הצוואר, לב תרנגול הודו, וgizzard. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד חתיכות טורקיה משחימים היטב, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לבבות טורקיהלבבות טורקיה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4
מוסיפים את המניה, מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה, מגרדים את חתיכות השחמה במחבת. להפחית את החום נמוך מאוד ומבשלים במשך 2 שעות. מסננים את המניה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
בואו לעמוד 5 דקות לרפרף כל שומן שעולה על פני השטח. אתה צריך מניות 1 ליטרים; להוסיף מים למניה, במידת הצורך. (המניה יכולה להיות מוכנה עד 1 יום קדימה, מקורר, מכוסה, ומקורר.) להפריש.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
6
מניחים מתלה בשליש התחתון של התנור ומחממים את התנור ל 163°. הפעל את טורקיה על שדיה. באופן רופף למלא את חלל הצוואר עם מלית. באמצעות שיפוד עץ או מתכת דק, להצמיד את עור הצוואר תרנגולי הודו על הגב. מקפלים את כנפי תרנגולי ההודו akimbo מאחורי הגב או לקשור לגוף עם חוט מטבח. באופן רופף למלא את חלל הגוף הגדול עם חלק מהמילוי, ולכסות את המילוי בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
שיפודי מתכתשיפודי מתכת
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מניחים כל מילוי שנותר בתבשיל חמאה קל, כיסוי, ומקרר לאפות כמנה צדדית. לקשור את מקלות התיפוף יחד עם חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מניחים את ההודו, השד בצד למעלה, על מדף במחבת הצלייה. לשפשף בכל רחבי עם 4 כפות חמאה מרוכך. מתבלים עם כפית מלח ופלפל כפית. בחוזקה לכסות את אזור השד עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
9
יוצקים 2 כוסות מניות לתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
צולים את ההודו, מתבלים על כל 40 דקות עם המיצים בתחתית המחבת (להרים את נייר הכסף כדי להגיע לאזור השד), עד מדחום בשר מוכנס בחלק הבשרני של הירך (אבל לא נוגע בעצמות) קורא 77° ואת המילוי הוא לפחות160, על 3 שעות. בכל פעם שהטפטופים מתאדים, מוסיפים מים כדי להרטיב אותם (כ -1 כוסות בכל פעם). במהלך 45 הדקות האחרונות, להסיר את רדיד ו למרוח כמה פעמים כדי לחמם את העור.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
להעביר את טורקיה מגש גדול ולתת לו לעמוד לפחות 20 דקות לפני גילוף. להגדיל את טמפרטורת התנור ל 177°. מכסים ואופים את המילוי עד מחומם דרך, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
בינתיים, יוצקים את הטפטוף מהמחבת הצלייה לתוך כוס מפריד.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
13
בואו לעמוד 5 דקות; ואז לשפוך את ושומר את הטפטוף ולהשליך את השומן. להחזיר את הטפטוף עם מלאי 1 ליטר הנותרים למחבת הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
14
מניחים את המחבת הצלייה על פני שני מבערים על חום גבוה, ומביאים את המניה לרתיחה, מגרדים את חתיכות השחמה על תחתית המחבת עם מרית עץ. מרתיחים עד הנוזל מצטמצם 2 כוסות, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
15
בקערה קטנה, מפזרים את קורנפלור לתוך הנמל ומערבבים להתמוסס. מערבבים לתוך המחבת ומבשלים עד הרוטב מעובה קלות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
16
הסר מהחום. כף אחת בכל פעם, לטאטא את הנותרים 2 כפות חמאה עד נמס. מתבלים במלח ופלפל. מסננים את הרוטב ויוצקים לתוך סירת תחתית מחוממת.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
17
לגלף את ההודו ולהגיש עם המילוי ורוטב. אם הבשר הכהה נראה קצת ורוד, לא להיות מודאג, כי זה בטוח לאכול. אם אתה רוצה את זה מבושל יותר מסיבות אסתטיות, לחתוך את הירכיים ואת מקלות התיפוף מן הפגר, ולאפות אותם ב 350 מעלות f במשך כמה דקות עד הבשר לא מראה שום סימן של ורוד. או מיקרוגל במרווחים של 30 שניות עד שהבשר נראה עשוי היטב.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
18
מאמר var
19
Type_27_data = {};
20
מאמר
21
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;