קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות41
מגזין

הודו בר צלוי עם לחם תירס כחול-שרימפס מלית

הודו בר צלוי עם לחם תירס כחול-שרימפס מלית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל הודו בר צלוי עם לחם תירס כחול שרימפס מלית. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 645 קלוריות, 69 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. גשו לסופר וקנו את מלאי טורקיה, גס התפורר לחם תירס, טורקיה - 8 עד 0 קילו, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הבורבון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות פאי פקאן בורבון שוקולד עם ציפוי פקאן חמאה כקינוח. עם כפית ציון של 72% המנה הזאת די טובה. נסו הודו בר צלוי עם לחם תירס כחול-שרימפס מלית, מייפל-בייקון מזוגג טורקיה עם אורז בר & מלית לחם תירס &, ו עוף צלוי בזיגוג תאנה עם מלית לחם תירס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
כדי להפוך את המילוי, לחמם את שמן הירקות במחבת ו לטגן את השרימפס על חום בינוני עד מבושל דרך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
בוא מגניב, קוביות, ולהניח בצד.
4
במחבת גדולה, להמיס את החמאה ומטגנים את הבצל, סלרי, גזר, סרנוס, שום ו chayote על חום גבוה במשך 2 עד 3 דקות. Deglaze הירקות עם הבורבון ולהמשיך לבשל על חום גבוה במשך 1 דקה או עד הנוזל מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
ChayoteChayote
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הסר את המחבת מהחום והוסף את הקורנית, מרווה, כוסברה, שרימפס ומקלות תירס כחולים מתפוררים. להרטיב עם המניה ומתבלים במלח. מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
לשטוף את טורקיה היטב מתבלים את החלל עם מלח ופלפל. דחוף את ההודו וסבך עם מחט וחוט. לשפשף את טורקיה בנדיבות עם חמאה מרוכך ומתבל את החלק החיצוני של טורקיה עם יותר מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
7
מניחים את ההודו על מתלה במחבת צלייה, מכסים בחוזקה בנייר כסף, וצולים בתנור במשך 2 1/2 עד 3 1/2 שעות. למרוח היטב עם חמאה מעת לעת
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
8
הסר את נייר הכסף בשעה האחרונה של בישול כדי לאפשר את טורקיה לחום. כאשר נעשה זאת, להעביר את טורקיה מגש ולתת לו לנוח במשך 10 עד 15 דקות לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
9
הסר את החוט ומגיש את תרנגול ההודו עם המילוי ורוטב העשוי מהקרביים.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
10
הודפס מחדש עם אישור מהמטבח החדש של טקסס על ידי סטפן פילס. © 1993 Doubleday