קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות41
מגזין

הודו בר צלוי עם לחם תירס כחול-שרימפס מלית

הודו בר צלוי עם לחם תירס כחול-שרימפס מלית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל הודו בר צלוי עם לחם תירס כחול שרימפס מלית. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 645 קלוריות, 69 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. גשו לסופר וקנו את מלאי טורקיה, גס התפורר לחם תירס, טורקיה - 8 עד 0 קילו, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הבורבון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות פאי פקאן בורבון שוקולד עם ציפוי פקאן חמאה כקינוח. עם כפית ציון של 72% המנה הזאת די טובה. נסו הודו בר צלוי עם לחם תירס כחול-שרימפס מלית, מייפל-בייקון מזוגג טורקיה עם אורז בר & מלית לחם תירס &, ו עוף צלוי בזיגוג תאנה עם מלית לחם תירס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
כדי להפוך את המילוי, לחמם את שמן הירקות במחבת ו לטגן את השרימפס על חום בינוני עד מבושל דרך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
בוא מגניב, קוביות, ולהניח בצד.
4
במחבת גדולה, להמיס את החמאה ומטגנים את הבצל, סלרי, גזר, סרנוס, שום ו chayote על חום גבוה במשך 2 עד 3 דקות. Deglaze הירקות עם הבורבון ולהמשיך לבשל על חום גבוה במשך 1 דקה או עד הנוזל מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
ChayoteChayote
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר את המחבת מהחום והוסף את הקורנית, מרווה, כוסברה, שרימפס ומקלות תירס כחולים מתפוררים. להרטיב עם המניה ומתבלים במלח. מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
לשטוף את טורקיה היטב מתבלים את החלל עם מלח ופלפל. דחוף את ההודו וסבך עם מחט וחוט. לשפשף את טורקיה בנדיבות עם חמאה מרוכך ומתבל את החלק החיצוני של טורקיה עם יותר מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
7
מניחים את ההודו על מתלה במחבת צלייה, מכסים בחוזקה בנייר כסף, וצולים בתנור במשך 2 1/2 עד 3 1/2 שעות. למרוח היטב עם חמאה מעת לעת
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
הסר את נייר הכסף בשעה האחרונה של בישול כדי לאפשר את טורקיה לחום. כאשר נעשה זאת, להעביר את טורקיה מגש ולתת לו לנוח במשך 10 עד 15 דקות לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
הסר את החוט ומגיש את תרנגול ההודו עם המילוי ורוטב העשוי מהקרביים.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
10
הודפס מחדש עם אישור מהמטבח החדש של טקסס על ידי סטפן פילס. © 1993 Doubleday