הודו בר צלוי עם לחם תירס כחול-שרימפס מלית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל הודו בר צלוי עם לחם תירס כחול שרימפס מלית. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 645 קלוריות, 69 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. גשו לסופר וקנו את מלאי טורקיה, גס התפורר לחם תירס, טורקיה - 8 עד 0 קילו, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הבורבון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות פאי פקאן בורבון שוקולד עם ציפוי פקאן חמאה כקינוח. עם כפית ציון של 72% המנה הזאת די טובה. נסו הודו בר צלוי עם לחם תירס כחול-שרימפס מלית, מייפל-בייקון מזוגג טורקיה עם אורז בר & מלית לחם תירס &, ו עוף צלוי בזיגוג תאנה עם מלית לחם תירס (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את המילוי, לחמם את שמן הירקות במחבת ו לטגן את השרימפס על חום בינוני עד מבושל דרך, על 1 דקה.
בוא מגניב, קוביות, ולהניח בצד.
במחבת גדולה, להמיס את החמאה ומטגנים את הבצל, סלרי, גזר, סרנוס, שום ו chayote על חום גבוה במשך 2 עד 3 דקות. Deglaze הירקות עם הבורבון ולהמשיך לבשל על חום גבוה במשך 1 דקה או עד הנוזל מתאדה.
הסר את המחבת מהחום והוסף את הקורנית, מרווה, כוסברה, שרימפס ומקלות תירס כחולים מתפוררים. להרטיב עם המניה ומתבלים במלח. מערבבים לשלב.
לשטוף את טורקיה היטב מתבלים את החלל עם מלח ופלפל. דחוף את ההודו וסבך עם מחט וחוט. לשפשף את טורקיה בנדיבות עם חמאה מרוכך ומתבל את החלק החיצוני של טורקיה עם יותר מלח ופלפל.
מניחים את ההודו על מתלה במחבת צלייה, מכסים בחוזקה בנייר כסף, וצולים בתנור במשך 2 1/2 עד 3 1/2 שעות. למרוח היטב עם חמאה מעת לעת
הסר את נייר הכסף בשעה האחרונה של בישול כדי לאפשר את טורקיה לחום. כאשר נעשה זאת, להעביר את טורקיה מגש ולתת לו לנוח במשך 10 עד 15 דקות לפני גילוף.
הסר את החוט ומגיש את תרנגול ההודו עם המילוי ורוטב העשוי מהקרביים.
הודפס מחדש עם אישור מהמטבח החדש של טקסס על ידי סטפן פילס. © 1993 Doubleday