הודו ברוטב פרי הדר
הדר במרינדה טורקיה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 92 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 863 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. אם יש לכם קמח, סיידר תפוחים, שיני שום קלויים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. מתכונים דומים: סלמון במרינדה הדרים, צדפות ברוטב סויה פרי הדר, ו סלמון במרינדה הדרים.
הוראות
בקערה גדולה מאוד, מערבבים את המים, סיידר תפוחים, מלח כשר וסוכר עד שהמלח והסוכר מומסים. קו סיר מלאי עם שקית גדולה, חסון הוכפל פלסטיק.
שים את ההודו בשקית, צוואר ראשון.
יוצקים את המלח ולאטום את התיק, הקשה על אוויר רב ככל האפשר. תמלאו את ההודו במקרר במשך 24 שעות.
הסר את ההודו מן המלח ולהשליך את המלח. לטפי את העוף יבש והעבירי אותו לתבנית אפייה גדולה. בבלנדר, לשלב את השום הקלוי עם 10 שיני שום גלם, שמן צמחי, מיץ תפוזים, חומץ סיידר, מלח כשר, מיץ ליים, אורגנו, צ ' יפוטלים, להדביק annatto, כמון ו allspice. מחית עד חלקה. למרוח את טורקיה מבפנים ומבחוץ עם המרינדה, לכסות ולקרר במשך 24 שעות.
הרם את ההודו מתוך המרינדה והניח על מתלה במחבת צלייה.
להבריש את השד עם חלק המרינדה.
יוצקים 1/2 כוסות של המניה לתחתית המחבת ומכסים את טורקיה באופן רופף מאוד עם נייר. צלי את ההודו לשעתיים.
הסר את רדיד ולהוסיף עוד 1 1/2 כוסות של המניה למחבת. המשך צלייה במשך כ 2 1/2 שעות יותר, עד מדחום קריאה מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של רשם הירך 17
בסיר גדול מחממים את שמן הקנולה.
מוסיפים את הקרביים והצוואר ומבשלים על חום מתון עד להשחמה.
מוסיפים את שאלוט, גזר, סלרי ובצל למחבת ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, כ 5 דקות. להחזיר את חלקי טורקיה לסיר. מערבבים את השום הקלוי ואת הגרגרים, מוסיפים את 6 הכוסות שנותרו ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה עד המניה מצטמצמת ל 4 כוסות, על 1 1/2 שעות. מסננים את מלאי מועשר לתוך קערה חסינת חום ולהשליך את המוצקים.
להעביר את ההודו ללוח חיתוך ולהסיר את המדף מהמחבת.
יוצקים את מיצי המחבת לתוך קערה ו לרפרף את השומן, הזמנת 2 כפות.
להעביר את השומן השמור לסיר.
מוסיפים את החמאה והקמח ומבשלים על אש גבוהה, מקציפים כל הזמן, עד חום זהוב, 2 דקות.
מוסיפים את המניה המועשרת ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום מתון עד הרוטב מצטמצם 3 כוסות, על 10 דקות.
מניחים את המחבת צלייה על מבער אחד על חום גבוה.
הוסף את הטפטופים המחברים המתוחים, המוגנים (צריך להיות 1 כוס) לגרד את כל חתיכות דבוקות לתחתית המחבת. מסננים את שאריות המחבת לרוטב ומתבלים במלח ופלפל; להתחמם.
לגלף את ההודו ולהעביר את הפרוסות למגש.