תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טורקיה ארטישוק ממולאים פגזים עם רוטב ארביאטה. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 489 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Foodnetwork יש 17 אוהדים. אם יש לך מלח כשר, מוצרלה, 2 בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו קונכיות ממולאות ברוטב ארביאטה, קונכיות ממולאות הודו וארטישוק, ו רוטב ארביאטה עם כדורי בשר הודו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים את הפסטה ומבשלים חלקית עד רך אבל עדיין מאוד מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, על 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
3
מסננים פסטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
4
בינתיים, במחבת כבדה גדולה, מחממים את שמן הזית על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים את הבצלים ואת השום ומבשלים עד הבצלים רכים ומתחילים להשחים, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
6
מוסיפים את טורקיה הקרקע, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל שחור וממשיכים לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הבשר הוא מעט זהוב ומבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
הודו טחון
פלפל שחור
בשר
מלח
7
מוסיפים את לבבות הארטישוק ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
לבבות ארטישוק
8
הסר מהחום ולתת מגניב.
9
בקערה גדולה משלבים את תערובת ההודו המקוררת עם גבינת ריקוטה, גבינת פרמזן, ביצים, בזיליקום, פטרוזיליה, ואת שאר המלח והפלפל. מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
מלח ופלפל
גבינת ריקוטה
פטרוזיליה
טורקיה כולה
באזיל!
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
10
כדי למלא את הפגזים, לכסות את החלק התחתון של 9-by-13-by-2-inch תבנית אפייה עם 1 כוס רוטב Arabbiata. קח פגז בכף היד שלך ולמלא אותו עם כף גדולה של תערובת טורקיה, על 2 כפות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטה
טורקיה כולה
רוטב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
11
מניחים את הקליפה הממולאת בתבנית האפייה. המשך למלא את הפגזים עד לתבנית האפייה מלאה, כ -24 פגזים.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
12
לטפטף את רוטב ארביאטה שנותר על הצדפים, למעלה עם מוצרלה מגוררת. אם הקפאה, לכסות בחוזקה עם לעטוף פלסטיק במקום במקפיא במשך 1 יום ועד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה
קונכיות פסטה
רוטב
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
13
כדי לאפות, מחממים את התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
14
אופים עד הפגזים מחוממים דרך והגבינה מתחילה חום, על 60 דקות (20 דקות אם פגזים מופשרים.)
מרכיבים שתצטרך
גבינה
קונכיות פסטה
ציוד שתשתמש בו
תנור
15
2 כפות שמן זית כתית
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
16
6 אונקיות פרוסות pancetta, קצוץ גס
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טה
17
2 כפיות פתיתי פלפל אדום כתוש
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
18
2 שיני שום, טחון
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמות
19
5 כוסות צ ' ארד או רוטב מרינרה טרי
מרכיבים שתצטרך
רוטב מרינרה
20
מחממים את שמן הזית בסיר מרק גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
מרק
ציוד שתשתמש בו
סיר
21
מוסיף את pancetta ו לטגן עד חום זהוב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טה
22
מוסיפים את השום ואת הטחון עד למכרז, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום
23
מוסיפים את רוטב המרינרה ופתיתי פלפל אדום ומביאים לרתיחה.