הודו לבן-הודו חום
טורקיה לבן-טורקיה חום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 493 קלוריות. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח מתובל, מלאי הודו, בצל פנינה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: שאריות טורקיה או טחון טורקיה ופינטו שעועית לבן צ'ילי עם סיד (ללא גלוטן), הודו חום חם, ו כריכי הודו חום חמים.
הוראות
תתחילי בצדפות החזה. לדלות בקמח מעורבב עם כמות מתונה של מלח ופלפל לבן.(פלפל שחור ויזואלית מאדים את הרוטב וטהור.) עובד בקבוצות, לטגן בחמאה חמה til רק בקושי נעשה. הם יבשלו עוד ברוטב, ואתה לא רוצה שהם ישחימו הרבה בכלל.
לנקז על מגבות נייר כמו שאתה הולך. ברגע שיש לך את כולם מרוסק, שכבה אותם בתבנית האפייה הראשונה. כאן הניסיון שלך ושיקול הדעת שלך נכנסים לתמונה. אתה הולך לעשות רוטב של קרם כבד מופחת ומיץ לימון. אז תתחילו עם כמות כפולה של שמנת ממה שאתם צריכים כדי לכסות את הצדפות של תרנגול ההודו בתבנית האפייה, ותפחיתו בחצי את זה במחבת רוטב. אתה רוצה מרקם קטיפתי ועבה.
הוסף 2 כפיות של מיץ לימון טרי עבור כל כוס של קרם מופחת. מתבלים במלח ופלפל לבן.
יוצקים את הצדפות טורקיה, באמצעות כף להרים ולנענע את החתיכות כך הרוטב הולך סביב ומתחת לכל חתיכה.הבא לדלות את קוביות הבשר הכהות בקמח מתובל במלח ופלפל שחור.
לטגן אלה בחמאה בקבוצות, כמו גם לנקז ולמקום השני bakingdish.In החמאה הנותרת מטגנת את הפטריות ואת הבייקון, מגרדת את כל החתיכות השחומות במחבת. כשהם נראים מוכנים, לחזור על החישובים המנטליים לכמה רוטב תצטרך. חלקים שווים של בשר הודו ויין אדום, מספיק כך שכאשר אתה מופחת בחצי יש לך מספיק כדי לכסות את קוביות הבשר הכהות.
מוסיפים את בצל הפנינה הקפוא ואת עשבי התיבול הטריים בדקות האחרונות של בישול הרוטב. אם הרוטב נראה דק מדי, לעבות אותו קצת עם קצת קמח או קורנפלור.אתה הולך על לבבי אבל הקפד לעצור קצר של gloppy.
מערבבים את הרוטב בתוך ומסביב לבשר הכהה.לפתוח את בצק עלים מופשר על משטח מקומח.
מרדדים את המלבנים כך שהם רק אינץ ' גדול יותר מאשר צלחות אפייה.
מברשת את הביצה לשטוף סביב הקצוות העליונים של מנות אפייה, למקם את הבצק על צמרות crimp סגור. לגרום לזה להיראות מסודר ואפילו.אם כישורי בצק עלים שלך הם מתקדמים יותר, אתה יכול להחזיק כמה גבכאשר אתה מגלגל אותו ולעשות כמה שיפורים דקורטיביים של העיצוב שלך.אבל ברור ויפה זה בסדר גמור.
חותכים כמה ארגוניםרכיבים בחלק העליון של המאפה כדי לאפשר קיטור לברוח, ולתת את כל החלק העליון טוב הולך על עם לשטוף את הביצה.לתוך תנור preheated375 מעלות הם הולכים. לתכנן לפחות 45 דקות עד שעה אם אתה חריש דרך זה בבת אחת ללכת, בעוד הבשר והצלחת עדיין חם. אם עשית חלק מהעבודה מראש וקיררת אותה, תצטרך להסביר את התזמון הזה. אתה יודע שזה נעשה כאשר המאפה הוא נפוח וחום בכל רחבי הרטבים מתחילים בועה עד בחרקים או מפרצות קטנות בצדדים. ועכשיו הרגע שכולנו חיכינו לו. הצג את הכלים הזהים על השולחן או המזנון שלך. לצלול לתוך היציע אתה מתוגמל עם פרוסות אלגנטיות של scallopini טורקיה מתענג על רוטב שמנת למוני. אז תתכבד בתאומה הנראית לעין. אבל חכה! זה אחד הוא עפר של נתחים רכים של בשר כהה מדובקעם הטוב של פטריות, בייקון, בצל.