עוף ים תיכוני
עוף ים תיכוני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 510 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. אם יש לך בזיליקום, גבינת פטה, אורגנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוף ים תיכוני, עוף ים תיכוני, ו עוף ים תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את המרכיבים הראשונים 3 בשקית ניילון כבדה חובה zip-top. חותם וצינה 2 שעות.
לבשל תערובת עוף במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה 8 דקות או עד עוף נעשה; להסיר מחבת.
מוסיפים עגבניות ו-4 המרכיבים הבאים למחבת. להפחית את החום, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 7 דקות.
מפזרים גבינת פטה, ולהסיר מהחום. לכסות ולתת לעמוד 5 דקות.
מגישים מיד על פסטה חמה מבושלת.
הערה: כדי לשרת 4, להשתמש 1 (14-1 / 2 אונקיה) יכול לקוביות עגבניות, להכפיל את כל שאר החומרים. לבשל תערובת עוף 8 עד 10 דקות או עד הסוף; להסיר מחבת.
מוסיפים עגבניות ו-4 המרכיבים הבאים למחבת. להפחית את החום, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 7 עד 8 דקות. המשך לפי ההוראות.