קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות30
מגזין

עוף ים תיכוני

עוף ים תיכוני
עוף ים תיכוני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 510 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. אם יש לך בזיליקום, גבינת פטה, אורגנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוף ים תיכוני, עוף ים תיכוני, ו עוף ים תיכוני (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את המרכיבים הראשונים 3 בשקית ניילון כבדה חובה zip-top. חותם וצינה 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
2
לבשל תערובת עוף במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה 8 דקות או עד עוף נעשה; להסיר מחבת.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים עגבניות ו-4 המרכיבים הבאים למחבת. להפחית את החום, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
להחזיר עוף למחבת.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מפזרים גבינת פטה, ולהסיר מהחום. לכסות ולתת לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פטהגבינת פטה
6
מגישים מיד על פסטה חמה מבושלת.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
7
הערה: כדי לשרת 4, להשתמש 1 (14-1 / 2 אונקיה) יכול לקוביות עגבניות, להכפיל את כל שאר החומרים. לבשל תערובת עוף 8 עד 10 דקות או עד הסוף; להסיר מחבת.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות חתוכות לקוביות משומרעגבניות חתוכות לקוביות משומר
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוסיפים עגבניות ו-4 המרכיבים הבאים למחבת. להפחית את החום, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 7 עד 8 דקות. המשך לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת