הודו מזוגג מייפל עם רוטב
צריך מנה עיקרית ללא חלב? תרנגול הודו מזוגג מייפל עם רוטב יכול להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 954 קלוריות, 127 גר' של חלבון, ו 34 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם הודו, טורקיה 1 שעה, סירופ מייפל בכיתה ב', וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 89%. מתכונים דומים: הודו מזוגג מייפל עם רוטב, הודו מזוגג מייפל עם רוטב בצל סיידר, ו תרנגול הודו מזוגג מייפל עם רוטב בורבון-פקאן.
הוראות
מחממים תנור ל 218° עם מתלה בעמדה הנמוכה ביותר.
יש לשטוף את טורקיה מבפנים ומבחוץ, ולאחר מכן לטפוח יבש. לשים את טורקיה על מתלה במחבת צלייה ומפזרים חללי טורקיה ועור עם 2 כפיות מלח 1 כפית פלפל. מקפלים עור צוואר מתחת לגוף, ואז לקשור מקלות תיפוף יחד עם חוט מטבח טאק כנפיים מתחת לגוף.
הוסף 1 כוס מים למחבת וצלי, ללא צלי, 1 שעה.
מניחים גרגירי פלפל בשקית איטום קטנה או לעטוף בבטחה במגבת מטבח, ולאחר מכן לפצח עם סיכה מתגלגלת או תחתית של מחבת כבדה.
מעבירים לסיר כבד קטן ומוסיפים סירופ, ואז מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד מחומם דרך.
הסר מהחום ולתת סירופ תלול עד מוכן זיגוג טורקיה.
לאחר טורקיה קלוי 1 שעה, לסובב מחבת ולהוסיף 1 כוס מים למחבת. צלי, בלי צלי, 45 דקות יותר.
ממש לפני 45 דקות הוא למעלה, לשפוך סירופ דרך מסננת קטנה בסדר רשת לתוך קערה קטנה, לזרוק פלפל.
מברשת טורקיה בכל רחבי עם סירופ ולהמשיך לצלות (אם החלק התחתון של המחבת יבש לחלוטין, להוסיף כוס מים הנותרים) עד מדחום מיד לקרוא מוכנס לתוך חלק בשרני של הירכיים (מבחן שניהם; קרוב אך לא נוגע העצם) רושמים 77°, 15 עד 20 דקות יותר (זמן צלייה הכולל: כ 2 שעות).
בזהירות להטות טורקיה כך מיצים מתוך חלל גדול לרוץ לתוך מחבת צלייה, ולאחר מכן להעביר טורקיה מגש, הזמנת מיצים במחבת צלייה.
בואו טורקיה לעמוד, חשופה, 30 דקות (הטמפרטורה של בשר הירך יעלה 79°).
מחבת צלייה בפישוק רגליים על פני 2 מבערים, ולאחר מכן להוסיף חומץ ו מחבת deglaze על ידי רותח על חום גבוה, ערבוב וגירוד חתיכות חומות, 2 דקות. מסננים דרך מסננת בסדר רשת לנקות לתוך כוס מדידה ולתת לעמוד עד השומן עולה למעלה. דלגו ושמרו שומן. (אם באמצעות מפריד שומן, מתח מיצי פאן דרך מסננת לתוך מפריד ולתת לעמוד עד השומן עולה למעלה, 1 עד 2 דקות. בזהירות לשפוך מיצי פאן מפריד לתוך כוס מדידה, שמירה על שומן.)
חום 6 כפות שמורות שומן (אם אין לך מספיק שומן, חמאה תחליף) בסיר בינוני כבד לטאטא בקמח. לבשל roux מעל חום בינוני, לטאטא, 5 דקות.
להוסיף מיצי פאן מלאי בזרם מהיר, לטאטא כל הזמן כדי למנוע גושים, ואז להביא לרתיחה, לטאטא. מערבבים בכל מיצי טורקיה ממגש ומבשלים בזריזות, מטאטא מדי פעם, עד רוטב מעובה, 10 עד 15 דקות. מתבלים במלח ופלפל.