קושימומחה
מוכן ב27 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות36
מגזין

הודו מזוגג סיידר

הודו מזוגג סיידר
הודו מזוגג סיידר עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 1025 קלוריות, 114 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן. מתאים ל-8 ומחירו 2 מנות.83 דולר למנה. 13 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 27 שעות ו -10 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם מלח, מרווה, הודו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק סלושי כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 85%. נסו הודו מזוגג סיידר, הודו מזוגג סיידר, ו הודו מזוגג סיידר (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
בסיר גדול עם מכסה גדול מספיק כדי להתאים להודו, הוסיפו את כל הכוסות מלבד 2 סיידר תפוחים והביאו לרתיחה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים את המלח, 3 ענפי טימין, 3 ענפי רוזמרין ומערבבים להמסת המלח.
מרכיבים שתצטרך
רוזמריןרוזמרין
טימיןטימין
מלחמלח
3
מסירים מהאש, מוסיפים 5 כוסות קרח, 6 כוסות מים ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
קרחקרח
4
הכניסו את ההודו לסיר עם המלח והחזיקו אותו כך שהחלל יתמלא במלח. אם ההודו לא שקוע לחלוטין במי מלח, הוסיפו לסיר עוד 2 עד 3 כוסות מים עד לכיסוי. מכסים את הסיר במכסה ומכניסים למקרר למשך הלילה או עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
מלחמלח
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מוציאים את ההודו מהמלוח, שוטפים ומייבשים. מסדרים אותו, בצד השד כלפי מעלה, בתבנית צלייה. ממלאים את הטימין שנותר ואת חבורת המרווה לחלל ותוחבים את הכנפיים לאחור מתחת לתחתית השד. קושרים את הרגליים יחד עם חתיכת חוט קצב.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
מלחמלח
טימיןטימין
כנפי עוףכנפי עוף
מרווהמרווה
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
מחבת צלייהמחבת צלייה
7
בקערה קטנה משלבים את שמן הקנולה, תיבול העופות והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
תיבול עופותתיבול עופות
שמן קנולהשמן קנולה
פלפלפלפל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
מברישים את ההודו בנדיבות עד לציפוי מלא. מכניסים לתנור וצולים עד שמד חום לקריאה מיידית המוחדר לחלק העבה ביותר של הירך רושם 165 מעלות פרנהייט, בערך 2 1/2 עד 3 שעות. כ-30 דקות לפני סיום ההודו, הדביקו את הציפור בנדיבות בזיגוג הסיידר. הדביקו עם הזיגוג שנותר 2 פעמים נוספות במרווחים של 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
9
מוציאים מהתנור ומניחים לנוח לפחות 15 דקות לפני הגילוף.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
מעבירים לפלטת הגשה ומגישים.
1
בסיר קטן שלבו את 2 כוסות סיידר התפוחים השמורות ו 1/4 כוס סוכר חום. מבשלים עד מופחת על 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
סוכר חוםסוכר חום
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב