הודו מטוגן בשמן עמוק פשוט
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית ידידותית? פשוט מטוגן בשמן עמוק טורקיה יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מתכון זה מספק 54 מנות. עם 301 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . לכו לחנות ותרימו פלפל טחון, שמן בוטנים, הודו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטן מלוחות כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו ההודו המטוגן האהוב עליי {ואני אפילו לא אוהב הודו!}, הודו מטוגן בשמן עמוק, ו הודו מטוגן בשמן עמוק (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום בסיר גדול או טיגון טורקיה ל 350 מעלות F (175 מעלות C). ודא הטיגון ממוקם בחוץ באזור בטוח, רצוי על לכלוך או מדרכה, ורחוק מבניינים, חפיסות עץ, או חפצים אחרים. שמור על מטף כיבוי בהישג יד, ליתר ביטחון.
ודא כי טורקיה מופשרת לחלוטין.
חותכים כל עור נוסף מאזור הצוואר ולוודא חור הצוואר הוא לפחות סנטימטר בקוטר. לטף את הציפור יבש לחלוטין עם מגבות נייר, ולאחר מכן לשפשף בנדיבות עם מלח ופלפל הן בצד החיצוני והן בפנים.
מניחים את ההודו לתוך סל ניקוז, הצוואר בצד הראשון.
עבודה לאט ובזהירות, בעדינות להוריד את הסל לתוך השמן החם כדי לכסות לחלוטין את טורקיה. לשמור על הטמפרטורה של השמן ב 350 מעלות F (175 מעלות C), ולבשל טורקיה במשך 3 1/2 דקות לקילו, כ 35 דקות.
בזהירות להסיר סל משמן, ולהכניס מדחום בשר לחלק העבה ביותר של הירך; הטמפרטורה הפנימית חייבת להיות 180 מעלות F (80 מעלות C). לאחר ההודו נעשה, להסיר מן השמן, ולאפשר לנוח במשך 15 דקות לפני חיתוך.