קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 55 דק.
מנות3
ציון בריאות94
מגזין

הודו ממולא עם שזיפים מיובשים: Tacchino Ripieno

הודו ממולא עם שזיפים מיובשים: Tacchino Ripieno
הודו ממולא עם שזיפים מיובשים: Tacchino Ripieno עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %78 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 3359 קלוריות, 293 גרם חלבון ו 177g של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-55 דקות. גשו לסופר וקנו ביצים, גזר, יין בתוספת 1 כוס, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. נסו Tacchino Ripieno, Tacchino alla Bolognese (טורקיה, סגנון בולוניה), ו ג'ורג'יאני ממולא שזיפים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים את השמן מעל חום בינוני גבוה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את חתיכות pancetta ומבשלים עד חום זהוב, על 7 עד 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טהפנצ ' טה
4
מוסיפים את חזיר הקרקע ומבשלים עד שמתחילים חום בשומן שלה, ערבוב קבוע.
מרכיבים שתצטרך
חזיר טחוןחזיר טחון
5
מסננים את כל אבל 4 כפות של השומן מהמחבת, ולאחר מכן להוסיף שזיפים מיובשים ערמון, ולהמשיך לבשל במשך 8 דקות, עד שזיפים מיובשים להתחיל באמת לרכך.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
הסר מהחום ולאפשר להתקרר, כ -20 דקות.
7
מוסיף את פירורי הלחם, פרמזן, הביצים, פלפל, אגוז מוסקט, ועשבי תיבול ופשוט להביא יחד, ערבוב עם היד שלך. ערבוב יתר כאן יכול לגרום לטורפדו עופרת למילוי, אז לא.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
מילוימילוי
מוסקטמוסקט
פלפלפלפל
עשבי תיבולעשבי תיבול
ביצהביצה
8
מניחים את 2 חתיכות טורקיה על קרש חיתוך ולחלק את המילוי ביניהם.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
9
מגלגלים כל אחד מהשדיים כמו גליל ג ' לי וקושרים אותם בחוזקה עם חוט קצבים.
מרכיבים שתצטרך
ג'ליג'לי
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
10
מניחים את 2 השדיים, צד העור למעלה, על מדף צלייה במחבת צלייה ויוצקים 2 כוסות יין עליהם. מתבלים במלח ופלפל, ומניחים בתנור שחומם מראש ומבשלים חשופים עד שחום זהוב כהה בחוץ ומדחום בשר מראה 165 בחלק העבה ביותר של השד, בערך שעה, פלוס או מינוס 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בשרבשר
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
מחבת צלייהמחבת צלייה
תנורתנור
11
הסר ולאפשר לנוח 15 דקות לפני גילוף.
12
מוסיפים 1 כוס יין שנותרה למחבת הקלייה ולהדגלאז, מגרדים בכפית עץ.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
כף עץכף עץ
13
הוסף ציר עוף ומבשל במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
14
מוסיף את 1/4 כוס הנותרים שמן העונה עם מלח ופלפל. לגלף הודו לפרוסות 1 אינץ ' ומגישים עם רוטב פאן.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
טורקיה כולהטורקיה כולה
רוטברוטב
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
15
בסיר גדול וכבד, מחממים את השמן מעל חום גבוה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
16
מוסיף את כל חלקי העוף וחום בכל רחבי, ערבוב כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוףחתיכות עוף
17
הסר את העוף ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
18
מוסיפים את הגזר, הבצל והסלרי לסיר ומבשלים עד רך משחימים. החזירו את העוף לסיר והוסיפו 3 ליטרים של מים, רסק העגבניות, הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים עם כף עץ כדי לנתק את חתיכות העוף והירקות השחומים מתחתית המחבת. מביאים כמעט לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים על רתיחה נמוכה עד מופחת בחצי, על 2 שעות, מדי פעם ברפרוף עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניותרסק עגבניות
פלפלפלפל
ירקירק
גזרגזר
עוף שלםעוף שלם
פטרוזיליהפטרוזיליה
סלריסלרי
בצלבצל
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבתמחבת
סירסיר
19
הסר מחום, מתח, ולחץ על המוצקים עם החלק התחתון של מצקת כדי לחלץ את כל הנוזלים. מערבבים את המניה כדי להקל על הקירור ולהניח בצד. מקררים מלאי במיכלים קטנים עד שבוע או להקפיא עד חודש.
מרכיבים שתצטרך
חלץחלץ
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת