קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות10
ציון בריאות74
מגזין

הודו ממולא צלוי עם רוטב קרביים

הודו ממולא צלוי עם רוטב קרביים
הודו ממולא צלוי עם רוטב קרביים עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %58 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1204 קלוריות, 133 גרם חלבון ו 66 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. גשו לסופר וקנו לב הודו, מלח ופלפל, מלית פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. נסו עוף צלוי ממולא קל עם רוטב קרביים, הודו צלוי כתום ומייפל עם רוטב קרביים, ו רוטב בשר עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שים את ההודו על מתלה במחבת צלייה ותתייבש. באופן רופף למלא את החלל עם 5 כוסות של מלית פטריות בר ואת חלל הצוואר עם 1 כוס מלית. לשפשף את העור עם 2 כפות של החמאה ועונה בנדיבות עם מלח ופלפל. באופן רופף לקשור את הרגליים יחד עם חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
הוסף 2 כוסות מים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
צולים את ההודו במרכז התנור עד שהעור מתחיל להשחים, כ -45 דקות. רופף לכסות את טורקיה עם גיליון גדול של נייר. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-325 וצולים את תרנגול ההודו למשך כ-4 1/2 שעות, עד שמדחום הנקרא מיידית מוכנס בירך הפנימית רושם 16
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מוסיפים מים למחבת לאורך הקלייה לפי הצורך כדי לשמור על המחבת לחה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
להעביר את טורקיה מגש, לכסות באופן רופף עם נייר ולתת לנוח לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
בינתיים, בסיר בינוני, מבשלים את הלב ואת gizzard במלאי טורקיה מעל חום נמוך בינוני עד מכרז ואת המניה מצטמצמת ל 4 כוסות, כ 45 דקות. מסננים את המניה המופחתת לקערה חסינת חום. קוצצים דק את הלב ואת הקורקבן.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
במחבת קטנה, להמיס 1 כפית חמאה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים את הכבד טורקיה ומבשלים על חום גבוה בינוני, הופך פעם אחת, עד משחימים קלות בחוץ ורוד בהיר בתוך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כבד טורקיהכבד טורקיה
10
להעביר את הכבד טורקיה לצלחת ולתת מגניב, ואז דק קוצצים ולהוסיף אותו ללב ו gizzard.
מרכיבים שתצטרך
כבד טורקיהכבד טורקיה
11
במחבת קטנה, להמיס את 4 כפות הנותרים של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
מוסיפים את הקמח ומקציפים על חום מתון עד שהרובה הוא צבע של חמאת בוטנים ויש לו ארומה אגוזים, כ 8 דקות. תגרדי את הנכה לקערה.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
הגדר מסננת בסדר מעל קערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
14
יוצקים את הטפטוף מהמחבת הקלייה (צריך להיות כ 1 כוס מיצים) לתוך המסננת והכפית את השומן. הגדר את מחבת צלייה מעל 2 מבערים.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
15
הוסף את המניה טורקיה מופחת ומבשל על חום גבוה בינוני, מגרד את כל חתיכות השחמה מלמטה בצד של המחבת. מסננים את המניה לסיר בינוני ומוסיפים את מיצי המחבת השמורים מהקערה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
16
להקציף את רביכה ולהביא לרתיחה. מבשלים את הרוטב על חום מתון עד מעובה, על 7 דקות. מערבבים את הקרביים השמורים ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
17
כפית את המילוי מהתרנגול לתוך קערה. לגלף את ההודו ולהגיש עם המילוי ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך