קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות73
מגזין

הודו מקלות תיפוף פפריקה

הודו מקלות תיפוף פפריקה
פפריקה מקלות תיפוף טורקיה דורשת בערך 4 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 137 גר' של חלבון, 62 גרם של שומן, וסך הכל 1220 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . אם יש לכם קרם מרוכז של מרק פטריות, בצל, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפפריקה ההונגרית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו כמון ופפריקה שפשפו מקלות עוף, אסיה ברביקיו טורקיה מקלות תיפוף, ו קונג פאו הודו מקלות תיפוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים שמן זית ופפריקה במחבת צלייה כדי ליצור משחה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
מניחים מכסה על מחבת צלייה או לכסות בנייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
אופים ממרח פפריקה בתנור שחומם מראש עד ריחני, כ -15 דקות. מערבבים בצל ופלפל לתערובת פפריקה; מוסיפים מקלות עוף, פונים למעיל. מכסה מחבת צלייה עם מכסה או רדיד אלומיניום ולחזור לתנור.
מרכיבים שתצטרך
הודו מקלות תיפוףהודו מקלות תיפוף
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
המשך אפייה עד טורקיה הוא מאוד רך בשר נופל מן העצם, 4 עד 5 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
הסר עצמות, משאיר בשר במחבת, ומערבבים בקרם של מרק פטריות ויין לבן. תערובת מבשלים מעל חום בינוני עד חם, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק פטריות מוקרםמרק פטריות מוקרם
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף