קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות73
מגזין

הודו מקלות תיפוף פפריקה

הודו מקלות תיפוף פפריקה
פפריקה מקלות תיפוף טורקיה דורשת בערך 4 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 137 גר' של חלבון, 62 גרם של שומן, וסך הכל 1220 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . אם יש לכם קרם מרוכז של מרק פטריות, בצל, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפפריקה ההונגרית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו כמון ופפריקה שפשפו מקלות עוף, אסיה ברביקיו טורקיה מקלות תיפוף, ו קונג פאו הודו מקלות תיפוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים שמן זית ופפריקה במחבת צלייה כדי ליצור משחה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
מניחים מכסה על מחבת צלייה או לכסות בנייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
אופים ממרח פפריקה בתנור שחומם מראש עד ריחני, כ -15 דקות. מערבבים בצל ופלפל לתערובת פפריקה; מוסיפים מקלות עוף, פונים למעיל. מכסה מחבת צלייה עם מכסה או רדיד אלומיניום ולחזור לתנור.
מרכיבים שתצטרך
הודו מקלות תיפוףהודו מקלות תיפוף
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
המשך אפייה עד טורקיה הוא מאוד רך בשר נופל מן העצם, 4 עד 5 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
6
הסר עצמות, משאיר בשר במחבת, ומערבבים בקרם של מרק פטריות ויין לבן. תערובת מבשלים מעל חום בינוני עד חם, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק פטריות מוקרםמרק פטריות מוקרם
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-