הודו מרווה בריח עם מלית פטריות
תרנגול הודו מרווה עם מלית פטריות עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. והוא יספק כ 22 מנות. מנה זו מכילה סביב 47 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 402 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה ממתכונים קראפט יש 93 אוהדים. אם יש לכם בצל, 1/4 כוס רוטב איטלקי פיקנטי קראפט, פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו -30 דקות. זה מושלם עבור חג ההודיה. נסו הודו צלוי בריח עם לשפשף חמאה מרווה, ברן Sous Vide חזה הודו עם מרווה Spice Rub, ו חמאה חומה, מרווה ומילוי פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 2 כפות. חמאה במחבת גדולה על חום בינוני.
מוסיפים ירקות; מבשלים ומערבבים 10 דקות. או עד בצל וסלרי הם פריך במכרז.
מוסיפים מים חמים וחמאה שנותרה למילוי תערובות בקערה גדולה; מערבבים רק עד לחלח. קוצצים 1/4 כוס מרווה.
מוסיפים למילוי עם ירקות; מערבבים קלות.
רגלי הודו חינם מתנוחה תחובה. (לא לחתוך את רצועת העור.) באמצעות מרית גומי או יד, לשחרר את העור מעל השד, החל חלל הגוף פתיחה על ידי הרגליים.
מניחים עלי מרווה הנותרים על בשר מתחת לעור. כפיות מלית לתוך צוואר וגוף חללים, להיות זהיר לא לארוז מלית לתוך טורקיה חזק מדי. להחזיר את הרגליים למצב תחוב; להפוך את הכנפיים בחזרה להחזיק עור הצוואר במקום.
מניחים תרנגול הודו, חזה למעלה, על המדף במחבת צלייה.
מברשת עם רוטב. מכסים ברפיון בנייר כסף כדי למנוע השחמת יתר.
אופים טורקיה 3 שעות 45 דקות. עד 4 שעות או עד שנעשה (165F), חשיפת לאחר 3 שעות.
בואו לעמוד 15 עד 20 דקות. לפני גילוף.