לימון-עשב הודו עם רוטב לימון-שום דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 713 קלוריות, 84 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך סוכר, טורקיה, פטרוזיליה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב קליפת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת סירופ לימון עם פירות יער וקרם לימון כקינוח. מתכונים דומים: הודו עם לימון-עשבי תיבול עם רוטב שום, לימון-הודו צלוי שום & לבן-רוטב יין, ו לימון פלפל הודו עם רוטב בייקון.
הוראות
1
לעשות 4 ארוך 1/2 אינץ ' עמוק חתכים בלימון.
מרכיבים שתצטרך
לימון
2
מקום בקערה בטוחה במיקרוגל. כיסוי ומיקרוגל על 2 דקות גבוהות.
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגל
קערה
3
מקום ראש שום במיקרוגל בינוני-קערה בטוחה; להוסיף מספיק מים כדי לכסות שום. מכסה קערה ומיקרוגל על גבוה עד רך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
מים
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגל
קערה
4
העברת שום לעבודה משטח; מגניב לקלף.
מרכיבים שתצטרך
שום
5
יוצקים כל מיץ לימון מן הקערה לתוך כוס קטנה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
חותכים לימון לשניים וסוחטים מיץ לתוך אותה כוס; מיץ מילואים לרוטב. לגרד את כל הפירות והחצאים מתוך קליפה; להשליך את הקרביים. לקלף קוצצים. תערובת קליפה ושום במעבד מיני עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
שום
פירות
רוטב
מיץ
לימון
7
מוסיפים חמאה וכל שאר החומרים; תהליך כדי להתמזג. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
8
העברה לקערה. מכסים מיץ לימון וחמאת לימון-עשב בנפרד; צ ' יל. להביא חמאה לטמפרטורת החדר לפני השימוש. שמור היטב: שיטת המיקרוגל ללימון היא טריק מסודר. זוהי דרך של שתי דקות לעשות לימונים "משומרים" בסגנון מרוקאי טרי (אשר בדרך כלל לקחת משבוע אחד לחודש כדי לרפא). מבחן-קצה המטבח: שברי שומר, אלה עדין, נוצה, ירוק כהה עלים עולה מן הנורה שומר טרי, הם עמוסים בטעם שומר. בשוק, לחפש נורות שומר כי עדיין יש את fronds המצורפת (תמצאו כי כמה נורות כבר לקצץ הדוק מדי).
מרכיבים שתצטרך
שומר
מיץ לימון
חמאה
לימון
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגל
קערה
1
הגדר מתלה במיקום הנמוך ביותר בתנור וחימום מראש עד 163°.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
להעביר 2 כפות חמאה לימון עשב לקערה קטנה; להזמין רוטב.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
רוטב
לימון
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מפזרים חלל טורקיה הראשי עם מלח ופלפל ומורחים עם 2 כפות חמאת לימון. החל מסוף הצוואר של טורקיה, בזהירות להחליק יד בין העור לבשר של השד, הירכיים, ומקלות תיפוף העליון כדי לשחרר את העור.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מקלות עוף
חמאה
מורחים
טורקיה כולה
לימון
בשר
4
מורחים חמאת לימון על הירך ועל מקל תיפוף משני הצדדים. מסדרים כמה פרוסות לימון מתחת לעור.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוף
חמאה
מורחים
לימון
5
מורחים את שאר החמאה על בשר השד; מניחים פרוסות לימון על גבי חמאה מתחת לעור. מלא את החלל הראשי עם כל פרוסות לימון שנותרו, פטרוזיליה, גבעולים מרווה, ובריכות שומר. לקשור את הרגליים יחד באופן רופף כדי להחזיק צורה. תכניס את הכנפיים למטה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה
חמאה
שומר
מורחים
לימון
בשר
מרווה
6
מניחים טורקיה על מתלה להגדיר במחבת צלייה גדולה. לשפשף מחוץ טורקיה בכל רחבי עם שמן; מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
טורקיה כולה
שמן בישול
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
7
יוצקים מלאי למחבת. הודו צלוי עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך רושמים 74° עד170, על 3 שעות. להטות טורקיה כל כך מיצים מן החלל הראשי לרוץ לתוך פאן.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
מלאי
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
מחבת
8
מעבירים תרנגול הודו למגש. אוהל מאוד רופף עם נייר; תן לנוח לפחות 30 דקות (טמפרטורה פנימית יעלה 5 עד 10 מעלות). מחבת מילואים.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
מחבת
1
לגרד מיצים וחתיכות השחמה ממחבת צלייה שמורה לתוך כוס גדולה למדידת זכוכית. כפית את השומן, הזמנת 2 כפות.
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
מחבת צלייה
2
להוסיף מלאי מספיק מיצים למדוד 1 2/3 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
מלאי
3
חום שמורות 2 כפות שומן בסיר גדול כבד מעל חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
להוסיף שום ושאלות; sauté 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
שום
5
מוסיפים קמח; להקציף עד הזהב, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
6
הוסף מיצי מחבת degreased ו 2 כוסות מלאי. מביאים לרתיחה, מקציפים עד חלקה. להפחית את החום ומבשלים עד רוטב מצטמצם עקביות הרצוי, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
מלאי
ציוד שתשתמש בו
מקציף
מחבת
7
להקציף ב 2 כפות שמורות חמאת לימון, 2 כפות שמורות מיץ לימון, קליפת לימון, וסוכר, ולאחר מכן עשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
קליפת לימון
חמאה
עשבי תיבול
לימון
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציף
8
להקציף בcrème fraîche, אם תרצה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.