טורקיה לימון-עשב עם רוטב לימון-שום יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 767 קלוריות, 86 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם שברי שומר, לימון, ציר טורקיה קיצור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: לימון-הודו צלוי שום & לבן-רוטב יין, הודו בגריל עם בריח תה עם רוטב לימון ותה, ו לימון פלפל הודו עם רוטב בייקון.
הוראות
1
לעשות 4 ארוך 1/2 אינץ ' עמוק חתכים בלימון.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימון
2
מקום בקערה בטוחה במיקרוגל. כיסוי ומיקרוגל על 2 דקות גבוהות.
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מקום ראש שום במיקרוגל בינוני-קערה בטוחה; להוסיף מספיק מים כדי לכסות שום. מכסה קערה ומיקרוגל על גבוה עד רך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
העברת שום לעבודה משטח; מגניב לקלף.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
5
יוצקים כל מיץ לימון מן הקערה לתוך כוס קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
חותכים לימון לשניים וסוחטים מיץ לתוך אותה כוס; מיץ מילואים לרוטב. לגרד את כל הפירות והחצאים מתוך קליפה; להשליך את הקרביים. לקלף קוצצים. תערובת קליפה ושום במעבד מיני עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
קליפות מלימון
7
מוסיפים חמאה וכל שאר החומרים; תהליך כדי להתמזג. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
8
העברה לקערה. מכסים מיץ לימון וחמאת לימון-עשב בנפרד; צ ' יל. להביא חמאה לטמפרטורת החדר לפני השימוש. שמור היטב: שיטת המיקרוגל ללימון היא טריק מסודר. זוהי דרך של שתי דקות לעשות לימונים "משומרים" בסגנון מרוקאי טרי (אשר בדרך כלל לקחת משבוע אחד לחודש כדי לרפא). מבחן-קצה המטבח: שברי שומר, אלה עדין, נוצה, ירוק כהה עלים עולה מן הנורה שומר טרי, הם עמוסים בטעם שומר. בשוק, לחפש נורות שומר כי עדיין יש את fronds המצורפת (תמצאו כי כמה נורות כבר לקצץ הדוק מדי).
מרכיבים שתצטרך
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
1 שאלוט, מגורר או טחון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
קליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
1
הגדר מתלה במיקום הנמוך ביותר בתנור מחממים ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
להעביר 2 כפות חמאה לימון עשב לקערה קטנה; להזמין רוטב.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
קליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מפזרים חלל טורקיה הראשי עם מלח ופלפל ומורחים עם 2 כפות חמאת לימון. החל מסוף הצוואר של טורקיה, בזהירות להחליק יד בין העור לבשר של השד, הירכיים, ומקלות תיפוף העליון כדי לשחרר את העור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מקלות עוף
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
קליפות מלימון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4
מורחים חמאת לימון על הירך ועל מקל תיפוף משני הצדדים. מסדרים כמה פרוסות לימון מתחת לעור.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוף
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
קליפות מלימון
5
מורחים את שאר החמאה על בשר השד; מניחים פרוסות לימון על גבי חמאה מתחת לעור. מלא את החלל הראשי עם כל פרוסות לימון שנותרו, פטרוזיליה, גבעולים מרווה, ובריכות שומר. לקשור את הרגליים יחד באופן רופף כדי להחזיק צורה. תכניס את הכנפיים למטה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
קליפות מלימון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1/2 ענף רוזמרין
6
מניחים טורקיה על מתלה להגדיר במחבת צלייה גדולה. לשפשף מחוץ טורקיה בכל רחבי עם שמן; מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
7
יוצקים מלאי למחבת. הודו צלוי עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של רשם הירך 74° כדי170, על 3 שעות. להטות טורקיה כל כך מיצים מן החלל הראשי לרוץ לתוך פאן.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מעבירים תרנגול הודו למגש. אוהל מאוד רופף עם נייר; תן לנוח לפחות 30 דקות (טמפרטורה פנימית יעלה 5 עד 10 מעלות). מחבת מילואים.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
לגרד מיצים וחתיכות השחמה ממחבת צלייה שמורה לתוך כוס גדולה למדידת זכוכית. כפית את השומן, הזמנת 2 כפות.
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2
להוסיף מלאי מספיק מיצים למדוד 1 2/3 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
3
חום שמורות 2 כפות שומן בסיר גדול כבד מעל חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מוסיפים שום ושאלות; מטגנים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
צרור תרד טרי (בערך
5
מוסיפים קמח; להקציף עד הזהב, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
הוסף מיצי מחבת degreased ו 2 כוסות מלאי. מביאים לרתיחה, מקציפים עד חלקה. להפחית את החום ומבשלים עד רוטב מצטמצם עקביות הרצוי, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
להקציף ב 2 כפות שמורות חמאת לימון, 2 כפות שמורות מיץ לימון, קליפת לימון, וסוכר, ולאחר מכן עשבי תיבול.