הודו פטריות פורצ'יני עם רוטב פטריות נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 85 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 791 קלוריות. גשו לסופר וקנו עלי פטרוזיליה, נענע, רוזמרין, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קציץ בשר פטריות פורצ'יני עם רוטב פטריות, רוטב פטריות פורצ'יני, ו לביבות פטריות פורצ'יני עם סלט פטריות וצ' ייב "שמנת" (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים פורצ ' יני בקערה קטנה; להוסיף 1 כוס מים רותחים.
מוסיפים חמאה ו-6 המרכיבים הבאים, ואז נותרים פורצ ' יני. תערובת כדי להדביק גס. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריות
7
העברה לקערה. כיסוי ו chill פטריות חמאה, שמורות קצוץ פורצ ' יני, ונוזל פטריות בנפרד. חצץ אמיתי: בעת שימוש פורצ ' יני השריית נוזל, לשפוך אותו לאט כך שכל חצץ או משקעים בתחתית נשאר בקערה.
מורחים חמאת פטריות על ירכיים ומקלות תיפוף, ואז על בשר חזה מתחת לעור. מלא חלל ראשי עם עשבי תיבול. לקשור את הרגליים יחד באופן רופף כדי להחזיק צורה. תכניס את הכנפיים למטה.
מניחים טורקיה על מתלה להגדיר במחבת צלייה גדולה. לשפשף מחוץ טורקיה בכל רחבי עם שמן; מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
טורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
6
יוצקים 2 כוסות מלאי למחבת. הודו צלוי עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של רשם הירך 74° כדי170, על 3 שעות. להטות טורקיה כל כך מיצים מן החלל הראשי לרוץ לתוך פאן.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מעבירים תרנגול הודו למגש. אוהל מאוד רופף עם נייר; תן לנוח לפחות 30 דקות (טמפרטורה פנימית יעלה 5 עד 10 מעלות). מחבת מילואים.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוף
1
לגרד מיצים וחתיכות השחמה ממחבת צלייה שמורה לתוך כוס גדולה למדידת זכוכית. כפית את השומן, הזמנת 3 כפות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
כרוב סגול, פרוס דק
2
חום שמורות 3 כפות שומן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים פטריות קרים, שום ושאלות. מטוגנים עד פטריות מכרז, על 6 דקות.