הודו פטריות פורצ'יני עם רוטב פטריות נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 85 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 791 קלוריות. גשו לסופר וקנו עלי פטרוזיליה, נענע, רוזמרין, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קציץ בשר פטריות פורצ'יני עם רוטב פטריות, רוטב פטריות פורצ'יני, ו לביבות פטריות פורצ'יני עם סלט פטריות וצ' ייב "שמנת" (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים פורצ ' יני בקערה קטנה; להוסיף 1 כוס מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
תן לעמוד עד מתרכך, לפחות 30 דקות ועד 2 שעות.
3
מסננים פטריות, שומר נוזל השרייה. קוצצים פטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4
להעביר חצי פטריות קצוצות (כ 1/3 כוס) לקערה קטנה; מילואים לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
קוצצים שום דק במעבד.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
6
מוסיפים חמאה ו-6 המרכיבים הבאים, ואז נותרים פורצ ' יני. תערובת כדי להדביק גס. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
7
העברה לקערה. כיסוי ו chill פטריות חמאה, שמורות קצוץ פורצ ' יני, ונוזל פטריות בנפרד. חצץ אמיתי: בעת שימוש פורצ ' יני השריית נוזל, לשפוך אותו לאט כך שכל חצץ או משקעים בתחתית נשאר בקערה.
מורחים חמאת פטריות על ירכיים ומקלות תיפוף, ואז על בשר חזה מתחת לעור. מלא חלל ראשי עם עשבי תיבול. לקשור את הרגליים יחד באופן רופף כדי להחזיק צורה. תכניס את הכנפיים למטה.
יוצקים 2 כוסות מלאי למחבת. הודו צלוי עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של רשם הירך 74° כדי170, על 3 שעות. להטות טורקיה כל כך מיצים מן החלל הראשי לרוץ לתוך פאן.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מעבירים תרנגול הודו למגש. אוהל מאוד רופף עם נייר; תן לנוח לפחות 30 דקות (טמפרטורה פנימית יעלה 5 עד 10 מעלות). מחבת מילואים.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
לגרד מיצים וחתיכות השחמה ממחבת צלייה שמורה לתוך כוס גדולה למדידת זכוכית. כפית את השומן, הזמנת 3 כפות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
שעועית קנלוני, סחוטה
2
חום שמורות 3 כפות שומן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים פטריות קרים, שום ושאלות. מטוגנים עד פטריות מכרז, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
4
מעבירים פטריות לקערה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
הוסף יין למחבת. מרתיחים עד מופחת 1/2 כוס, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הוסף שמורות 1/3 כוס קצוצה פטריות פורצ ' יני, שמורות פטריות השריית נוזל (משאיר כל משקעים מאחורי), 2 מלאי כוסות, ומיצי מחבת degreased. מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים כדי להפחית מעט, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים פטריות שמנת ופטריות קרים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
פטריות קרים
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מערבבים 2 כפות מים ו קורנפלור בקערה קטנה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד חצי מתוק
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
9
להקציף לרוטב. המשך להתבשל עד מופחת עקביות הרצוי, לטאטא מדי פעם, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
10
מערבבים פטרוזיליה ונענע. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן