הודו פטריות פורצ'יני עם רוטב פטריות נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 85 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 791 קלוריות. גשו לסופר וקנו עלי פטרוזיליה, נענע, רוזמרין, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קציץ בשר פטריות פורצ'יני עם רוטב פטריות, רוטב פטריות פורצ'יני, ו לביבות פטריות פורצ'יני עם סלט פטריות וצ' ייב "שמנת" (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים פורצ ' יני בקערה קטנה; להוסיף 1 כוס מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
תן לעמוד עד מתרכך, לפחות 30 דקות ועד 2 שעות.
3
מסננים פטריות, שומר נוזל השרייה. קוצצים פטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
4
להעביר חצי פטריות קצוצות (כ 1/3 כוס) לקערה קטנה; מילואים לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
קוצצים שום דק במעבד.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
6
מוסיפים חמאה ו-6 המרכיבים הבאים, ואז נותרים פורצ ' יני. תערובת כדי להדביק גס. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
7
העברה לקערה. כיסוי ו chill פטריות חמאה, שמורות קצוץ פורצ ' יני, ונוזל פטריות בנפרד. חצץ אמיתי: בעת שימוש פורצ ' יני השריית נוזל, לשפוך אותו לאט כך שכל חצץ או משקעים בתחתית נשאר בקערה.
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
3
מורחים עם 2 כפות חמאת פטריות. החל מסוף הצוואר של טורקיה, בזהירות להחליק יד בין העור לבשר של השד, הירכיים, ומקלות תיפוף העליון כדי לשחרר את העור.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוף
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
לחם אגוזי מלך וצימוקים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מים כדי לאפשר
4
מורחים חמאת פטריות על ירכיים ומקלות תיפוף, ואז על בשר חזה מתחת לעור. מלא חלל ראשי עם עשבי תיבול. לקשור את הרגליים יחד באופן רופף כדי להחזיק צורה. תכניס את הכנפיים למטה.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוף
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
לחם אגוזי מלך וצימוקים
מים כדי לאפשר
5
מניחים טורקיה על מתלה להגדיר במחבת צלייה גדולה. לשפשף מחוץ טורקיה בכל רחבי עם שמן; מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
6
יוצקים 2 כוסות מלאי למחבת. הודו צלוי עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של רשם הירך 74° כדי170, על 3 שעות. להטות טורקיה כל כך מיצים מן החלל הראשי לרוץ לתוך פאן.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מעבירים תרנגול הודו למגש. אוהל מאוד רופף עם נייר; תן לנוח לפחות 30 דקות (טמפרטורה פנימית יעלה 5 עד 10 מעלות). מחבת מילואים.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
לגרד מיצים וחתיכות השחמה ממחבת צלייה שמורה לתוך כוס גדולה למדידת זכוכית. כפית את השומן, הזמנת 3 כפות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
כרוב סגול, פרוס דק
2
חום שמורות 3 כפות שומן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים פטריות קרים, שום ושאלות. מטוגנים עד פטריות מכרז, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®
4
מעבירים פטריות לקערה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
הוסף יין למחבת. מרתיחים עד מופחת 1/2 כוס, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הוסף שמורות 1/3 כוס קצוצה פטריות פורצ ' יני, שמורות פטריות השריית נוזל (משאיר כל משקעים מאחורי), 2 מלאי כוסות, ומיצי מחבת degreased. מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים כדי להפחית מעט, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים פטריות שמנת ופטריות קרים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
פטריות קרים
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מערבבים 2 כפות מים ו קורנפלור בקערה קטנה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
להקציף לרוטב. המשך להתבשל עד מופחת עקביות הרצוי, לטאטא מדי פעם, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
10
מערבבים פטרוזיליה ונענע. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.