זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-40 דקות. אם יש לכם בצל, קישוטי הודו, חומץ יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה אדיר. מתכונים דומים: טורקיה, ברי ואוכמניות ולינגטון, הודו צלוי מזוגג עם מילוי חמוציות, ו חזה הודו צלוי עם רוטב חמוציות עסיסי.
הוראות
1
חתוך את חזה ההודו. צורתו הטבעית אינה מתאימה לוולינגטון המגולגל והעטוף. קצה הצוואר העבה ניתן לקצץ תחילה כדי ליצור צורה גלילית יותר. קישוטים מ 2kg / 4lb 8oz שדיים ומעלה, יהיה מספיק עבור 350g / 12oz הדרושים מלית. לאחר חיתוך, לקשור את השד עם פער 2cm/1in בין כל לולאה של מחרוזת, כדי לתת צורה מעוגלת.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעור
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
2
מחממים 2-3 כפות שמן בישול במחבת גדולה או במגש קלייה. מתבלים את ההודו לפני טיגון המחבת עד חום זהוב בכל רחבי.
מערבבים את הבצל ואת שאר חומרי המילוי יחד עם תיבול נוסף, אם תרצה בכך. המילוי יכול עכשיו להיות מקורר בעוד בייקון ומאפה מוכנים.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
9
קותלי חזיר מפוספסים צריכים להיות מדללים יותר. זה מרחיב את אורך הפריחה עוזר להם לעטוף סביב טורקיה ומילוי. השיטה הקלה ביותר לעקוב היא להניח 3-5 פריחה בין שני גיליונות של סרט נצמדות ולחץ עם מערוך כאילו מתגלגל מאפה. הפריחה תהיה רזה בקלות להאריך בדרך זו. לקלף את השכבה העליונה של הסרט ולהסיר את הפריחה ולשים על מגש. חזור עד שכל הפריחה נלחצת. צמרמורת עד צורך.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
10
מגלגלים את בצק עלים על משטח מקומח קל למלבן כ 45 x 35cm/18 x 14in. את הפריחה של בייקון ניתן להניח על גבי המאפה, משאיר גבול 3-4cm/1in בכל רחבי. מעט חופפים את הפריחה כפי שהם מונחים על המאפה (תצטרך על 14-15 פריחה).
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
מורחים את מלית חמוציות על בייקון, הראשון לערבב אותו היטב אם הוא מקורר ולהגדיר. שמור בחזרה כמה כפות גדושות.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
20 עד 25 עלי תרד שלמים
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
12
הסר את המחרוזת מן טורקיה ולהניח את השד לאורך הצד מצגת למטה על גבי המילוי. את המילוי השמור ניתן כעת להפיץ לאורך החלק העליון המרכזי של טורקיה. הרם 4-5 פריחה בכל פעם ולחץ אותם נגד השד. המשיכו עד שכל הפורשים משני הצדדים יוסרו ויילחצו. את שאר הפריחה ניתן כעת להניח לאורכו לאורך החלק העליון, מכסה את המילוי שהתפשט שם.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
20 עד 25 עלי תרד שלמים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
13
תביא צד אחד ארוך של המאפה למעלה ומעל ההודו.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
14
מברשת את הצד הארוך השני עם ביצה מוכה, לאורך הגבול 3-4cm/1in, ולאחר מכן לאטום.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולה
15
מברשת שני הקצוות עם ביצה מוכה לקפל לאטום את כל החומרים. סובב את הוולינגטון כך שהצד של המצגת יהיה למעלה ולשים על מגש אפייה משומן קלות, או אחד מכוסה קלף משומן. לְצַנֵן.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
16
כדי לבשל את הוולינגטון: מחממים את התנור ל 200C / גז 6 / 170c במאוורר סייע תנור הסעה ואופים במשך 1 שעה 15 דקות עד 1 שעה 25 דקות לכל היותר. לאחר 45 דקות, מברישים את הוולינגטון עם ביצה כדי לעזור לצבוע את המאפה. עבור גימורים זהובים ביותר, מברשת שוב לפני האחרון 15-20 דקות. לאחר מבושל, להסיר מהתנור ולנוח במשך 15-20 דקות לפני הרמת בזהירות על לוח גילוף עם שתי פרוסות דגים גדולים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
שמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
17
בעוד הוולינגטון אופה את הרוטב ניתן לעשות: להמיס ידית של חמאה במחבת, פעם מבעבע להוסיף את שאלוט או בצל ומבשלים על חום גבוה בינוני עד צבע זהב עמוק עשיר.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
18
מוסיפים את הדבש וממשיכים לבשל במשך כמה דקות עד מבעבע וכמעט caramelising. בשלב זה מוסיפים את חומץ היין האדום ויין אדום. מביאים לרתיחה ולהפחית בחצי.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
אבקת זרעי אהבה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
19
הוסף את המים או המניה ולחזור לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
רצועת קליפת לימון אחת
20
מערבבים את הקמח עם חמאת 25g / 1oz.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
21
להקציף לתוך הרוטב קצת בכל פעם עד whisked לחלוטין. להחזיר את הרוטב לרתיחה לפני הפחתת לרתיחה ובישול במשך כמה דקות. מתח דרך מסננת ועונה. פורסים את הוולינגטון ומגישים עם תפוחי אדמה רועשים וכרוב ניצנים בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן