נסו חזה הודו צלוי באיטיות עם רוטב, תרנגול הודו צלוי איטי של קוק עם רוטב, ו חזה הודו בר צלוי עם רוטב שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
הסר את הקרביים והצוואר מטורקיה; להפריש. תשליך כבד.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
כבד
2
מניחים תרנגול הודו, חזה למעלה, על קרש חיתוך. משוך את הרגליים מהגוף; באמצעות סכין boning, לחתוך את העור במפרק הרגל. באמצעות שתי הידיים, להפוך רבע רגל מהגוף עד המפרק קופץ מתוך שקע. כאשר הבשר והמפרק חשופים, מניחים סכין בחוזקה על המפרק כדי לחתוך.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
רול פירות צהוב אחד
3
חותכים דרך המפרק כדי להסיר מגורי רגל, ולהניח בצד.
4
הסר כנפיים לאורך המפרק, וכנפיים מילואים. באמצעות מזמרה במטבח, לחתוך לאורך עמוד השדרה משני הצדדים מהזנב עד הצוואר כדי להסיר עמוד השדרה; עמוד השדרה מילואים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
5
מניחים חזה, צד בשר למטה, על קרש חיתוך. באמצעות סכין גדולה וכבדה, חזה לחתוך לחצי לאורכו.
שלב קרביים שמורים, כנפיים ועמוד השדרה בתנור הולנדי גדול.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
8
הוסף 10 כוסות מים, 8 חתיכות סלרי, 4 רבעי בצל, ו 4 חתיכות גזר. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום ומבשלים 5 שעות או עד לתערובת אמצעים 8 כוסות. מגניב לטמפרטורת החדר. מלאי כיסוי וצינה 8 שעות או לילה.
דל שומן מוצק מפני השטח של המניות; להשליך שומן. להחזיר מלאי חום גבוה; להביא לרתיחה. מרתיחים במשך 30 דקות או עד מניות אמצעים 3 כוסות. תערובת זן דרך מסננת, הזמנת מלאי. זרוק את המוצקים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
10
הסר טורקיה מהמקרר, ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מניחים שקית פלסטיק zip-top בתוך אמצעי זכוכית 2 כוס.
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
20
יוצקים טפטוף לתוך התיק; תן לעמוד 10 דקות (שומן יעלה למעלה). לאטום את התיק, בזהירות לחתוך את 1 בפינה התחתונה של התיק. מסננים טפטוף דרך מסננת לסיר בינוני, לעצור לפני שכבת השומן מגיע פתיחה; להשליך שומן מוצקים.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
21
מוסיפים את מלאי 1 1/2 כוסות הנותרים למחבת; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
22
שלב הנותרים 6 כפות שמנת קורנפלור, ערבוב עם מקצף עד חלקה. מערבבים תערובת שמנת לתוך תערובת מניות, ערבוב עם מקצף. מרתיחים 1 דקה או עד עבה מעט, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ופלים מיניאטוריים של וניל
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
23
מגישים רוטב עם טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק