קושימומחה
מוכן ב10 שעות
מנות12
ציון בריאות29
מגזין

הודו צלוי באיטיות עם רוטב שמנת

הודו צלוי באיטיות עם רוטב שמנת
נסו חזה הודו צלוי באיטיות עם רוטב, תרנגול הודו צלוי איטי של קוק עם רוטב, ו חזה הודו בר צלוי עם רוטב שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
הסר את הקרביים והצוואר מטורקיה; להפריש. תשליך כבד.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
כבדכבד
2
מניחים תרנגול הודו, חזה למעלה, על קרש חיתוך. משוך את הרגליים מהגוף; באמצעות סכין boning, לחתוך את העור במפרק הרגל. באמצעות שתי הידיים, להפוך רבע רגל מהגוף עד המפרק קופץ מתוך שקע. כאשר הבשר והמפרק חשופים, מניחים סכין בחוזקה על המפרק כדי לחתוך.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
חותכים דרך המפרק כדי להסיר מגורי רגל, ולהניח בצד.
4
הסר כנפיים לאורך המפרק, וכנפיים מילואים. באמצעות מזמרה במטבח, לחתוך לאורך עמוד השדרה משני הצדדים מהזנב עד הצוואר כדי להסיר עמוד השדרה; עמוד השדרה מילואים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
5
מניחים חזה, צד בשר למטה, על קרש חיתוך. באמצעות סכין גדולה וכבדה, חזה לחתוך לחצי לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
מניחים חצאי חזה ורבעוני רגל בקערה גדולה; מפזרים מלח. כיסוי וצינה 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
שלב קרביים שמורים, כנפיים ועמוד השדרה בתנור הולנדי גדול.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
8
הוסף 10 כוסות מים, 8 חתיכות סלרי, 4 רבעי בצל, ו 4 חתיכות גזר. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום ומבשלים 5 שעות או עד לתערובת אמצעים 8 כוסות. מגניב לטמפרטורת החדר. מלאי כיסוי וצינה 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
9
דל שומן מוצק מפני השטח של המניות; להשליך שומן. להחזיר מלאי חום גבוה; להביא לרתיחה. מרתיחים במשך 30 דקות או עד מניות אמצעים 3 כוסות. תערובת זן דרך מסננת, הזמנת מלאי. זרוק את המוצקים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
10
הסר טורקיה מהמקרר, ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
11
מחממים תנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
מסדרים חתיכות טורקיה, צד העור למעלה, במחבת קלייה, ומסדרים שנותרו 8 חתיכות סלרי, 4 רבעי בצל, ו 4 חתיכות גזר במחבת.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
13
מברשת עור הודו עם 2 כפות קרם; מפזרים פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
14
אופים ב 325 במשך 1 1/2 שעות או עד מדחום מוכנס בחלק העבה ביותר של רשם השד 165, צליעה כל 30 דקות עם 2 1/2 כפות מניות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
15
הסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
16
מניחים חצאי חזה ורבעוני רגל על מחבת ג ' לי רול או קרש חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
17
בואו לעמוד, מכוסה, במשך 30 דקות. להיפטר מהעור.
18
הוסף 1 כוס המניה לתחתית מחבת צלייה; בזהירות לגרד חתיכות השחמה מתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
19
מניחים שקית פלסטיק zip-top בתוך אמצעי זכוכית 2 כוס.
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
20
יוצקים טפטוף לתוך התיק; תן לעמוד 10 דקות (שומן יעלה למעלה). לאטום את התיק, בזהירות לחתוך את 1 בפינה התחתונה של התיק. מסננים טפטוף דרך מסננת לסיר בינוני, לעצור לפני שכבת השומן מגיע פתיחה; להשליך שומן מוצקים.
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
21
מוסיפים את מלאי 1 1/2 כוסות הנותרים למחבת; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
22
שלב הנותרים 6 כפות שמנת קורנפלור, ערבוב עם מקצף עד חלקה. מערבבים תערובת שמנת לתוך תערובת מניות, ערבוב עם מקצף. מרתיחים 1 דקה או עד עבה מעט, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
23
מגישים רוטב עם טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות