הודו צלוי ברוזמרין
זה מושלם עבור חג ההודיה. אם יש לכם מלח, פלפל טחון, טורקיהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-45 דקות. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : הודו צלוי ברוזמרין, הודו צלוי ברוזמרין, ו בירה ורוזמרין הודו צלוי.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
בקערה קטנה, מערבבים את שמן הזית, שום, רוזמרין, בזיליקום, תיבול איטלקי, פלפל שחור ומלח. תניח בצד.
לשטוף את ההודו מבפנים ומבחוץ; להתייבש טפיחה.
הסר כל פיקדונות שומן גדולים. שחרר את העור מהשד. זה נעשה על ידי לאט עובד האצבעות שלך בין השד לבין העור. לעבוד אותו רופף עד סוף מקל התיפוף, להיזהר לא לקרוע את העור.
באמצעות היד שלך, להפיץ כמות נדיבה של תערובת רוזמרין מתחת לעור השד ולמטה הירך והרגל. לשפשף את שארית תערובת רוזמרין על החלק החיצוני של השד. השתמש קיסמים כדי לאטום את העור על כל בשר חזה חשוף.
מניחים את ההודו על מתלה במחבת צלייה.
הוסף על 1/4 אינץ ' של מים לתחתית המחבת. צלי בתנור שחומם מראש 3 עד 4 שעות, או עד הטמפרטורה הפנימית של הציפור מגיע 180 מעלות F (80 מעלות C).