קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות34
מגזין

הודו צלוי כתום & טרגון

הודו צלוי כתום & טרגון
אם יש לך על 4 שעות ו-25 דקות כדי לבלות במטבח, כתום & טורקיה צלוי טרגון יכול להיות מרהיב ללא גלוטן וקמאיות מתכון לנסות. במנה עיקרית זו יש 751 קלוריות, 97 גר' של חלבון, ו 35 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך יין, שיני שום, כתום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 12 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מושלם עבור חג ההודיה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה אדיר. נסו הודו צלוי & כתום, הודו צלוי רוזמרין-כתום, ו הודו צלוי עם מרווה ורוטב כתום (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
קו בדיל צלייה עם אורך נדיב מאוד של רדיד כפול עובי. לשקול את טורקיה כדי לחשב את זמן הבישול, המאפשר 40 דקות לכל ק "ג עבור 4kg הראשון, ואז 50 דקות עבור כל ק" ג על משקל זה (טורקיה בגודל זה צריך לקחת 3-4 שעות).
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
לשים את החמאה בקערה דק מגררים את ההתלהבות מן התפוז על גבי.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים את הטרגון הקצוץ, שום ותבלינים ומערבבים היטב. אתה יכול לעשות את זה 3 ימים קדימה.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
שום גויה®שום גויה®
5
בעדינות לדחוף את האצבעות מתחת לעור טורקיה, החל מקצה הצוואר של הציפור, הקלת העור מן השד ואת החלק העליון של מקלות התיפוף. עכשיו להפיץ את החמאה בטעם מתחת לעור, דואג לא לקרוע אותו. אתה wont להיות מסוגל להגיע כל הדרך למטה אל מקלות התיפוף, אבל אתה יכול להקל על החמאה יחד על ידי החלקה אותו דרך העור. רבע כתום טאק לתוך חלל טורקיה עם הבצל ואת חבורה של טרגון (צעד אחר צעד). אתה יכול לעשות את זה בלילה שלפני.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
מקלות עוףמקלות עוף
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מתבלים את תרנגול ההודו במלח ופלפל, ואז מרימים אותו על פח הצלייה מצופה בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
יוצקים את היין לתוך חלל של טורקיה, ואז להעלות את הצדדים של נייר לכסות את החלק העליון של הציפור עם שכבת נייר כסף. צלי לפי הזמן המחושב שלך.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
שלושים דקות לפני סוף זמן הבישול, להסיר את נייר הכסף מהחלק העליון של טורקיה ולהוסיף את תפוחי האדמה לתנור.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
כדי לבדוק אם תרנגול ההודו מבושל, פירס את החלק השמן ביותר של הירך עם שיפוד המיצים שנגמר צריך להיות ברור, לא ורוד. אם הם ורודים, להמשיך לצלות, לבדוק במרווחים של 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
10
הסר את טורקיה, להעביר מגש חם ולתת לו לנוח, מכוסה באופן רופף עם נייר, במשך 30-40 דקות לפני גילוף. בינתיים, להפוך את התנור ל 200c / 180c מאוורר / גז 6 ומבשלים את תפוחי האדמה במשך 30 דקות יותר, עם המילוי ונקניקיות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
מגישים את טורקיה מעוטרת עשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי